Alapjogokért Központ

Bolond Lyukból 2020/10

Hűséges Olvasóink jól tudják már, hogy Szép Új Világunk elsőszámú közellensége a fehér, heteroszexuális, keresztény férfi.  Nincs ez másként a Csatorna túlsó partján sem, hisz a DC „Supergirl” című képregények transzszuperhőse, Dreamer végre szembeállt a világot a markában tartó gonosszal, egy fehér, heteroszexuális férfival – számol be az angol homoszexuális lap, az Attitude. A ciszheteró-férfi nem volt elég elfogadó és a gyűlöletbeszéd bűnébe esett, ug

yanis nem igazán nézte jó szemmel, hogy a transzszuperhős Dreamer szobatársa egy transznemű szuperhőssel barátkozik. Szerencsére azonban a gyűlöletbűnt keményen megtorolta Dreamer és helyreállította a társadalmi igazságosságot, amiből valószínűleg minden fehér, heteroszexuális férfi tanult, a transzhősre pedig büszkén nézhetnek fel a transzgyerekek. #transztransztransz

Ha már a meséknél tartunk, végre megalkották a nemsemleges Jótündér karakterét is, hála a Sony Hamupipőke feldolgozásának – ad hírt a CBS News. Alig várjuk, hogy láthassuk ezt az atomcsapással felérő, rendkívüli izgalmakat tartogató alakítást. A Sony rendkívül újszerűen és kellő merészséggel nyúlt a karakterhez, ugyanis az androgün Jótündért Billy Porter fogja alakítani, aki egy fekete, homoszexuális férfi. Porter a szerep elnyerését úgy magyarázta, hogy a „varázslatnak nincs neme”, továbbá azt is hozzátette, hogy az általa megformált Jótündér nagyon erős karakter lesz, akinek befogadására egyes szülők talán nem, de a gyerekek már készenállnak.

Mi sem bizonyítja jobban az előbbieket, mint az e heti Hős rovatunkban szereplő Olivia Purdie története, aki pubertásblokkoló hormonkészítmények segítségével sikeresen állította meg nemi fejlődését – számolt be róla az ABC. „Nembináris vagyok, ami azt jelenti, hogy nincs nemem. Én, csak én vagyok” – mondta a 11 éves ausztrál „lány”. Oliviának ugyanis szorongást okozott, hogy biológiai neme nem egyezett a képzeletbeli nemével. A pubertáshoz közelítve például nem akart melleket növeszteni, mert úgy gondolta, a mellek nem részei a testének. És ha ő így gondolta, kicsoda az Anyatermészet, hogy melleket növesszen a mellkasára? Minderre orvosai nagyon jól reagáltak és azt tanácsolták neki, hogy szedjen pubertásblokkoló hormonkészítményeket. Ezek segítségével aztán Olívia sikerrel szállt szembe a férfi-nő kettősség középkori szemléletével és vált nembináris élőlénnyé. Igaz, hogy egyes orvosok szerint a durva hormonkezelés csontritkulás kialakulásához vezethet, de a kislány haladó, bár még mindig bináris szülei egyáltalán nem aggódnak emiatt. „Mi baja lehet gyermeküknek, hisz ő már egy fejlettebb, nemesebb szintjére emelkedett a létezésnek?! -reagálták a felelős felnőttek a maradi kritikákra”.

A társadalmi kísérleteket tekintve azonban az angolszász világ még mindig jelentős elmaradásban van a németséghez képest. Egy berlini gyermekotthonban ugyanis olyan haladó kutatásba kezdtek, melynek célja, hogy megállapítsák „jó hatással van-e a gyerekekre” a szexuális zaklatás – írja a Tagesspiegel. A kísérletet vezető Helmut Kentler, neves német szexológus ötölte ki, hipotézise pedig az volt, hogy a pedofíliának pozitív következményei is lehetnek. Kentler érvelése szerint az így örökbe adott gyermekek „fülig szerelmesek” lennének az új apa-figurájukba, tekintve, hogy a gyermek-szülő kapcsolat kibővül szexuális együttlétekkel is. A „Kentler-kísérlet” azt is bizonyítani akarta, hogy a türelmetlen emberek, – vagyis azok, akik nem akarják megvárni, hogy szerelmük elérje a megfelelő kort – nem ártanak a gyerekeknek, hiszen azok nem, hogy sérüléseket nem szenvednek, hanem boldog családban nőnek fel. Az akadémikus korábban nyilvánosan is kampányolt a türelmetlenség, vagyis a pedofília legalizálása mellett. A tudós szerint a kisgyermekeknek „majdnem mindig nagyobb sérült okoz”, ha a megerőszakolóikat büntető eljárás alá vonják, mint maga az erőszakolás. Ha Kentler kísérlete sikerül – és hát miért ne sikerülne –, az végre teljesen új alapokra helyezheti a család elavult fogalmát. Továbbá az egy „szerető családban nőttem fel” mondás is egészen új értelmet nyerhetne.

Heti gyűjtésünkben arról is olvashatnak továbbá, hogy hogyan lehet egy hajviselet rasszista, de az is kiderül, hogy miért állnak ki a baloldali izraeliek a homoszexuális palesztinok mellett. A Washington Examiner a WC-forradalom negatív hatásaival foglalkozik, míg a Post Millenial arról ír, hogy nem illik megírni egy kommunista agitátorról, hogy pont olyan gazdag, mint akik ellen uszít. Ennek ugyanis a Twitterről való törlés lesz a vége. 

Ezekről és sok más érdekességről is olvashatnak az Alapjogokért Központ rendhagyó sajtószemléjének aktuális számában.

Rajta hát!

A politikai korrektség sokak számára pusztán egy megmosolyogtató, sokszor önmaga paródiájába hajló jelenségnek tűnhet, ám valójában sokkal többről szól annál, mint hogy „migrációs hátterűnek” hívjuk-e a bevándorlókat, „melegnek” a homoszexuálisokat, a „választás szabadságának” az abortuszt vagy „romának” cigány honfitársainkat. Az efféle nyelvi leleményekben ugyanis valójában egy ideológia ölt testet, mely a „fejlett” társadalmakban mára az élet számos területén monopolhelyzetbe került, elnyomva a józan ész szaván alapuló évezredes igazságokat. A totális egyenlőségelvűsdi, a szélsőséges toleranciakultusz, a mondvacsinált kisebbségek nap nap után új elemmel bővülő végeláthatatlan sora, a teremtett nemek „genderekre” történő lecserélése mind-mind olyan, a politikai korrektséggel azonos tőről fakadó jelenség, amely normalitást kreál az abnormalitásból. Így lesz jóformán erény a bűnből, „jogtiprás” a bűnnel való szembeszállásból, az „élet teljességétől megfosztó korlátozás” a hit megtartásából. Mindez természetesen nem egyik pillanatról a másikra megy végbe: a társadalom érzékenyítése apró lépésekben történik, ezért sokan nem is érzékelik a folyamatot, csak azt veszik észre, hogy ma már nem abban a világban élnek, mint tegnap: hogy az igazság fölé emelkedik a hazugság, a valóság helyébe pedig az ideológia lép. Úgy gondoljuk, hogy a figyelemfelkeltés önmagában is fontos eszköz lehet a hagyományos értékeink megőrzése érdekében folytatott küzdelemben, ezért az Alapjogokért Központ hétről hétre összegyűjti a politikai korrektség és édestestvérei leglátványosabb ámokfutásait szerte a világból, hogy a Mandiner olvasói első kézből értesülhessenek a hírről: valóban csak az igazság tesz minket szabaddá.

Majdnem másfél éve ünnepelte az első transznemű karakterét a DC szuperhős univerzuma, mikor Dreamer transzhősnő debütált a „Supergirl” című feminista propagandasorozatban. Most arról az örömhírről tájékoztat az Attitude – az Egyesült Királyság piacvezető homoszexuális magazinja -, hogy a transzhősnő végre szembeszáll egy elnyomó ciszheteroval. „Dreamer kiáll, hogy megvédje a közösségét, miután a lakótársát ádáz támadás éri (…), egy olyan férfitől, akinek nem tetszik, hogy Dreamer trasznemű és azt akarja, hogy ne legyen többé szuperhős” – olvashatjuk a soron következő epizód ajánlójában. Tehát a szubsztancia, hogy akinek nem tetszik a szórakoztatóiparban egyre gyakoribb homoszexuális propaganda, az egy alávaló gaztevő, akivel le kell számolni. Ezzel pedig túllépnek homoszexualitás iránti érzékenyítésen, és egy ellenségképet is szolgáltatnak a sorozatot néző fiataloknak. Az ellenség természetesen nem lehet más, mint a fehér, heteroszexuális férfi. A legszebb, hogy ”társadalmi igazságosság” érdekében egy nagy összefogásban lépnek fel, amelyben helyet kap Supergirl is, a címben szereplő, feminista főhős. Legközelebb talán még Niedermüller Péter is csatlakozhat hozzájuk a magyarországi összefogás képviseletében, ha elég vehemensen gyűlölködik a fehér, keresztény, hetero rémisztő képződmények ellen.

Betiltották a gendersemleges toaletteket egy wisconsini középiskolában, mert egy 18 éves diák szexuálisan zaklatott egy kiskorút – írta a Washington Examiner. Az inkluzivitást súlyosan csorbító intézkedésre azért volt szükség, mert a Wisconsin állami Rhinelander Középiskola szexuális zaklatója, Austin Sauer feltehetően nemi erőszakot követett el. Terri Hook, a helyi rendőrkapitány elmondta, hogy ennek ellenére nem értesítették az esetről a többi szülőt, mert az inkluzív vécében elkövetett bűncselekmény egy elszigetelt eset, az elkövetőt pedig kirúgták az iskolából. Az ABC helyi hírportálja azonban további fejleményről tudósít miszerint, Austin Sauert azóta szabadon engedte a rendőrség 1500 dollár óvadék fejében. Így már csak az bánthatja a liberális igazságérzetet, hogy az inkluzív gendersemleges vécéket továbbra is zárva tartják.

Több mint 100 homoszexuális művész a tel-avivi, nyári LMBT filmfesztivál bojkottálására hív fel, hogy ezzel támogassa az izraeliek által elnyomott palesztin homoszexuálisokat – írja a Haaretz, Izrael legrégebbi napilapja. A homoszexuális művészek és szervezetek által aláírt petícióban azt olvashatjuk, hogy azért ellenzik a TLVFestet, mert a rendezvényt közpénzből támogatja Izrael állam is. A tüntetők szerint azonban Izrael sérti a palesztin homoszexuális közösség jogait, így amíg ezen nem változtatnak, addig felhívnak minden filmkészítőt, hogy ne vegyenek részt a fesztiválon. A bojkottot a Palesztin Kampány Izrael Akadémiai és Kulturális Bojkottjáért (Palestinian Campaign for the Academic and Cultural Boycott of Israel) névre keresztelt szervezet indította el más palesztin LMBT szervezetekkel együttműködésben. Az eset kapcsán csupán annyi a bökkenő, hogy a palesztin homoszexuálisok jogait nem Izrael korlátozza, hanem a Palesztin Nemzeti Hatóság. Ugyanis a New York Times 2019. augusztusi híradása szerint a Palesztin Nemzeti Hatóság betiltotta homoszexuálisjogi szervezetek működését a területén. Így első körben felmerül a kérdés, hogy hogyan működhetnek a tel-avivi homoszexuális filmfesztivált bojkottáló palesztin LMBT szervezetek. Azonban tegyük fel, ezek a mozgalmak elmenekültek Palesztinából Izraelbe, hogy tovább folytathassák a homoszexuálisjogi tevékenységeiket. Viszont ez esetben minimum hiteltelen az izraeli kormány ellen tüntetniük, rosszabb esetben pedig egyenesen álságos. Ugyanis ez azt sejteti, hogy a baloldal csupán politikai haszonszerzésre használja fel a palesztin homoszexuálisok ügyét Izrael jobboldali kormánnyal szemben. „Tudjuk, hogy azok a művészek, akik részt vesznek tel-avivi homoszexuális filmfesztivál bojkottjában, azt hiszik, segítenek a palesztinokon, de tévednek” – olvashatjuk a TLVFestnek a történésekre reagáló közleményében.

Egy londoni gimnázium eltörölte a hajviseletre vonatkozó házirend szabályait, mert igazgatójuk szerint azok „rasszisták és a „fehér felsőbbrendűség” megtestesülései – írta a Metro, az Egyesült Királyság legolvasottabb lapja. Ilyen házirendi pontokat azért vezetnek be egyes gimnáziumokban, hogy növeljék a diákok közti egyenlőséget, illetve, hogy senkit ne érjen megkülönböztetés a külsője alapján. Tehát, ha senkinek nem hivalkodó, figyelem felkeltő a megjelenése, akkor az egyenlőséget teremt és védi a diákokat is a megkülönböztetéstől. Ezenfelül a London déli részén található Townley Gimnázium egy olyan konkrét esetet is említ a szabályozás kapcsán, amelyben egy afroamerikai diáknak akkora haja volt, hogy nem látták tőle a táblát a mögötte ülő társai. Ehhez képest Desmond Deehan, a Townley igazgatója azt mondta a Metronak, hogy „miután meghallgatták és beszélgetettek a diákokkal, rájöttek, hogy ez rasszista bánásmód”. Sőt, hozzáteszi az igazgató, hogy „ennek (a hajnak) egy jogilag védett tulajdonságnak kellene lennie, ugyanúgy, mint a nyelvismeretnek, vagy a bőrszínnek”. Ezenfelül erre azért van szükség, mert ha szabálytalan hajviselete miatt megfegyelmeznek egy diákot, az „megsemmisítheti” az önbizalmukat is. Természetesen a módosítások indoklásában arra hivatkozott Deehan igazgató, hogy ez azért rasszizmus, mert nem minden diáknak ugyanolyan. Például az afroamerikai diákok biológiai sajátosságaiból következően rasszizmus lenne elvárni tőlük, hogy ugyanolyan hajuk legyen, mint a többieknek. Ez egy méltányolható indoklás lenne, csupán annyi visszásság van az ügyben, hogy a döntést népszerűsítő fotókat nem afroamerikai hajkoronákat látunk, hanem rózsaszín, meggyszínű, zöld, szürke hajú leányzókat. Szóval könnyen lehet, hogy nem a sötétbőrűek jogvédelme volt a cél, hanem a chai lattét kedvelő kék, zöld, rózsaszín frizurájú finom hölgyek hajjogainak védelme.

Nembináris vagyok, ami azt jelenti, hogy nincs nemem. Én, csak én vagyok” – mondta egy 11 éves ausztrál lány Ausztrália legnépszerűbb oknyomozó tévéműsorában, az ABC csatorna Four Corners című műsorában. Olivia Purdie, a 11 éves lány, aki állítása szerint se nem fiú, se nem lány, kitárulkozott azzal kapcsolatban, hogy miért veti alá magát egyre több kiskorú pubertásblokkoló hormonterápiának. „A világ lényegében két doboz körül forog, ez a két doboz a férfiak és a nők.  Az emberek megpróbálják leragasztani ezeket a dobozokat, hogy ilyenek maradjunk. Viszont én felhasítottam a ragasztószalagot és az én saját dobozomat nyitottam ki” – mondta hatodik osztályos lány az ABC-nek. Olivia Purdie-t egyébként két évvel ezelőtt diagnosztizálták nemi diszfóriával. E fogalom meghatározása szerint az szenved nemi diszfóriában, akikben az vált ki szorongást, hogy a biológiai nemük nem egyezik a képzeletbeli nemükkel. Szintén kiderült, hogy mikor Olivia közelített a pubertáshoz, nem akart melleket növeszteni, mert úgy gondolta, a mellek nem részei a testének. Erre az orvosok azt tanácsolták neki, hogy szedjen pubertásblokkoló hormonkészítményeket. Szóval azt láthatjuk, hogy Olivia azt hiszi, ha megállítja önmaga biológiai, nemi fejlődését, azzal egy új nemi identitást hoz létre, vagy ahhoz tartozóvá válik. Ausztrália legnézettebb tévéműsora pedig rendszeresen érzékenyíti a fiatalokat Oliviáéhoz hasonló életutak iránt „Se nem fiú, se nem lány” (Not a boy, not a girl) alcím alatt. Külön érdekes, hogy a nembináris lány orvosa tájékoztatta a szüleit, hogy a nemátalakító eljárás ilyen fiatalkorban való megkezdése egyéb kockázatok mellett, magas eséllyel csontritkuláshoz vezethet. Mire a szülők azt reagálták, hogy szerintük jelentéktelen ez a kockázat és ennél fontosabb, hogy lányuk minél hamarabb nembináris lehessen.

Egy berlini gyermekotthon pedofil szülőknek adott örökbe kisgyermekeket, hogy egy társadalmi kísérletben kiderítsék „jó hatással van-e a gyerekekre” a szexuális zaklatás – írta a Tagesspiegel, Németország harmadik legtöbb előfizetővel rendelkező napilapja. Kísérletet Helmut Kentler, neves, német szexológus ötölte ki, a hipotézise pedig az volt, hogy a pedofíliának pozitív következményei is lehetnek. Ugyanis Kentler érvelése szerint az így örökbe adott gyermekek „fülig szerelmesek” lennének az új apa-figurájukba, tekintve, hogy a normális gyermek-szülő kapcsolat esetükben kibővül szexuális együttlétekkel is. Ezenfelül a szerencsés pedofilok „bármit megtennének, hogy segítsék a fiújaikat a köztük fennálló szexuális kapcsolat miatt”. Tehát a „Kentler-kísérlet” azt akarta bebizonyítani, hogy a pedofilok nem ártanak az áldozataiknak, az áldozataik pedig nem szenvednek el életre szóló sérüléseket. Kentler 1969 és 2003 között folytatta tébolyult kutatásait és egyelőre három érintett áldozatról tudunk, akik kártérítési pert is nyertek Berlin városi szenátusával szemben. Mivel a szexológus vizsgálataira maga a berlini szenátus is rábólintott és támogatásukról biztosították Kentlert. Arra azonban egyelőre nem derítettek fényt a hatóságok, hogy a kísérletet hivatalosan is, vagy csak zártajtók mögött hagyták jóvá a német főváros honatyái. Az akadémikus egyébként nyilvánosan kampányolt a pedofília legalizálása mellett Nyugat-Németországban. Továbbá a pedofilok védelmére azt a teóriáját népszerűsítette, hogy a kisgyermeknek „majdnem mindig nagyobb sérült okoz”, ha a megerőszakolóikat büntető eljárás alávonják, mint maga az erőszakolás. Végül annyit érdemes még tudni Helmut Kentlerről, hogy az új generációs német szexuálpedagógusok a mentorukként tekintenek rá, elsősorban a fiatalok szociális emancipációjával kapcsolatos tevékenységei miatt. Így már egészen más fényben világítódnak meg azok a mai „LMBT-szakértők” is, akik a pedofília legalizálása mellett kampányolnak.

A Williams Főiskola felfüggesztette egy tanulóját, mert az nem akart járni egy bevándorló hallgatótársával, akit megcsókolt – írta a College Fix felsőoktatási hírportál. A személyiségi jogaik védelmének érdekében nem közölték a két érintett nevét, csupán annyit tudni róluk, hogy az előbbi egy latin férfi, akire „John Doe”-ként hivatkoznak, míg az utóbbi egy bevándorló lány, akit „Sally Smith”-ként említenek. A felsőoktatási hírportál információi szerint Sally Smith, az úgy nevezett áldozat, egyébként mondhatni notórius feljelentő pályafutásának elején jár, mert nem John Doe az első, akit zaklatással vádol. Diákok hosszas elbeszélése szerint egy randevún megcsókolták egymást, amelyen Smith szerelembe esett Doe-val. A légyottot követően Smith azonnal üzenetben kereste Doe-t, hogy jól érezte magát és szeretné szorosabbra fűzni a viszonyukat. Mire Doe azzal reagált pár nap késéssel, hogy részéről rendben van, találkozhatnak még, viszont meglehetősen elfoglalt lesz a szemeszter során. Ezt követően nem tudott találkozni a két fiatal, csakis a következő félévben, amikor újra egymásra találtak. Csókolóztak, majd Doe a lány jóváhagyásával megérintette a mellét. Ezután a két egyetemista újra eltávolodott egymástól, mire fel Smith azzal vádolta a latin szerelmét, hogy „kulturálisan érzéketlen” volt vele szembe, mert ő nem tájékozott az amerikai ismerkedési szokásokban. Ezért úgy véli, hogy vele úgy kellene bánni, mintha a hazájában lenne. Ezt barátaival is megosztotta Smith, akik egyetértettek vele. Sőt, a lány bevallása szerint felajánlották, hogy fizikailag is bántalmaznák Doe-t, ha Smith úgy kívánja. Doe azonban ennek ellenére sem akart tartós romantikus kapcsolatot létesíteni Smith-el. Ezt követően mindketten az egyetemi érdekvédelmi szervekhez fordultak. Míg a latin srác a testi sértéssel való fenyegetés miatt, addig Smith azt remélte, hogy szociális ”igazságosság” és a politikai korrektség jegyében mellé állnak a hatóságok, amivel újabb kényszerítő eszközt szerez Doe-val szemben. A bevándorló lány számításai helyesek voltak ugyanis Meg Bossong, az egyetemük szexuális zaklatási prevencióiért felelős igazgatója kiállt érte az ügyében, míg Doe-nak azt reagálta, hogy nem tud segíteni neki. Így történhetett az, hogy számos eljárásjogi hiba közbeékelésével Bossongnak és Smith-nek sikerült a kulturális érzéketlenséget szexuális zaklatásként feltüntetniük, majd ezért a hallgatói jogviszony felfüggesztésével szankcionálni Doe-t.

Sadiq Kahn, London migrációs hátterű polgármestere a férfiak kivételével minden létező identitást jogvédelemben részesítene – értesülhettünk az Independenttől. A rendkívül toleráns és inkluzív polgármester legújabb bejelentése szerint a női nemhez való tartozásnak is a védett tulajdonságnak kellene lennie. Pont úgy, ahogy most a fogyatékosság, a faji hovatartozás, a vallás, a szexuális irányultság és a transzidentitás is védett tulajdonság Angliában. Kahn buzgósága egyébként valószínűleg annak tudható be, hogy május elején lesz a londoni polgármester választás. A választást megelőzően fogják megtartani a „Women of the World” (A világ női), nőjogi polgármester-jelölti vitát is, ezért megeshet, hogy ez inspirálta a haladó intézkedést. Kahn azt is megjegyezte ezenfelül, hogy eltörölné a gyűlölet bűncselekmények eddigi kétszintű besorolását. A koronaügyészség meghatározása szerint a gyűlölet bűncselekmények „olyan bűnelkövetői magatartások, amelyeknek a fogyatékossággal, faji hovatartozással, vallással, szexuális irányultsággal, transzidentitással szembeni ellenségesség az indítéka”. Tehát nemcsak a megszokott, hagyományos bűncselekmények számítanak gyűlölet bűncselekménynek, hanem bármi, amit ellenséges magatartásként ítélnek meg. A férfiak kihagyása a védett tulajdonságokból pedig arra enged következtetni, hogy a férfiak minden más identitással szemben egyedülállókként súlyos hátrányt szenvednek el a jogaik védelmét illetően.

A Sony legújabb Hamupipőke feldolgozásában egy sötétbőrű férfi fogja játszani a Jótündér keresztanyát – értesülhettünk egy CBS News által készített interjúból. Jótündér keresztanya szerepét Billy Porter, homoszexuális férfi színész kapta meg, aki azzal magyarázta a sikeres castingjelentkezését, hogy a „varázslatnak nincs neme”. A színész hozzátette, a jövő évben megjelenő film karakterével kapcsolatban, hogy a Jótündér keresztanyát „nem nélküli karakterként fogják megjeleníteni”. Az újradolgozott jótündérről elmondta a színész, hogy „Fab G.”-nek fogják nevezni, illetve „nagyon erős” karakter lesz. „Ez egy új generációnak szóló klasszikus tündérmese. Azt hiszem, hogy az új generáció tényleg készen áll erre. A gyerekek készen vannak. A felnőttek azok, akik lelassítják a dolgokat” – fejtette ki Porter a gyermekek homoszexuális érzékenyítésével kapcsolatos terveiket.

Felfüggesztett a Twitter egy oknyomozó újságírót, mert az leleplezett egy álszent szocialista propagandistát – értesülhettünk a Post Millenialtól. Jonathan Levine-t, a New York Post újságíróját azért függesztette fel a közösségi média platformszolgáltató, mert leleplezte a Vox-nak azt a szocialista újságíróját, aki úgy támadta a gazdagokat a felhalmozott vagyonuk miatt, hogy közben ő maga is vagyonos emberként luxus körülmények között éli életét. Carlos Maza, a szocialista „médiakativista” például azért kritizált egy másik tudósítót, mert az „egy teljesen szemérmetlen négyemeletes villában” él. Továbbá egy alkalommal azt írta Manza, hogy „a homoszexuálisokkal UGYANÚGY kellene bánnunk, mint a heteroszexuálisokkal: megesszük őket, amikor túl gazdagok lesznek”. Tehát jól látható, hogy egy erősen antikapitalista és magántulajdon-ellenes médiaszereplőről van szó. A bökkenő azonban ott következik be, hogy ő maga is ahhoz a társadalmi csoporthoz tartozik, amelyet legfőbb ellenségének tart. Persze ezt jól titkolta egészen addig, amíg Jonathan Levine le nem leplezte. A sikeres leleplezést követően pedig furcsa módon felfüggesztették Levine Twitter-oldalát, ahol közzétette az oknyomozó anyagot. Természetesen a közösségi média vállalat és a baloldali média szerint szó sincs részrehajlásról az eset kapcsán. A Twitter egyik képviselője azt mondta, hogy a felfüggesztés egy véletlen „hibából történt”.