Alapjogokért Központ

Család

cSalád

Törcsi Péter

Demokrata, 2019. július 5. 

Cseh Katalin arra szervezett gyűjtést a születésnapján, hogy más ne születhessen meg. A momentumos politikus ugyanis az amerikai Planned Parenthood nevű abortuszszervezetnek kért pénzbeli felajánlásokat Facebook-profilján.

Tehát Cseh Katalin szerint a gyermeket váró nők betegek.

Pócza István

Hetek, 2019. február 22.

És megáldá Isten őket, és monda nékik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon.” (1Móz 1:28)

Szánthó Miklós

Demokrata, 2019. február 22.

 Ezek ugyanazok, akik az emberi jogok nevében és a „tudatosabb társadalom kialakításának” jelszavával végletekig ki akarják tágítani a „kegyes halálnak” csúfolt passzív eutanázia lehetőségeit .

Törcsi Péter

Demokrata, 2018. február 18.

Legutóbb, amikor fellapoztam a liberális tízparancsolatot, még megtaláltam benne a véleménynyilvánítás szabadságához fűződő elidegeníthetetlen jogot – mint kőbe vésett liberális alapelvet.

Szánthó Miklós

Demokrata,  2019. február 1.

[…]a nemeket és az egyes nemekhez természetes módon kapcsolódó erényeket fel akarják cserélni, össze akarják kavarni […]a férfiakból pedig, ahogy Szilvay Gergely fogalmazott a Mandineren, „erélytelen androgünöket” akarnak formálni.

Törcsi Péter

Demokrata, 2018. október 26.

Érdemes lenne az LMBTQ-lobbi által támasztott kihívásokat komolyabban vennünk, hiszen nemcsak arról van szó, hogy affektáló férfiak kézen fogva sétálnak a képernyőn, hanem mérhető demográfiai hatásai is lesznek a fenti propagandának, akár már rövid távon is.

Törcsi Péter

Demokrata, 2018. augusztus 18.

Persze a gender „szakemberek” hétről hétre bővítik a nem létező nemek számát. Ugye érezzük, hogy ez mennyire abszurd?