Alapjogokért Központ

Bolond Lyukból 2019/49

A kép forrása a dreamstime.com

Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy szemlénkben igyekszünk hétről hétre feltárni az elnyomás új fajtáit. Nincs ez másként most sem, aktuális számunkban megismerkedhetnek a HIV-fóbia fogalmával. A Queerty.com számol be azon gyűlöletes emberek csoportjáról, akik nem hajlandóak AIDS-es emberekkel szexuális kapcsolatos létesíteni. Szörnyű, ugye? Olyan beteg világban élünk tehát, hogy egyes visszamaradott kőkorszak csökevények előrébb helyezik saját egészségüket, mint életük párjának megtalálását.

Akik viszont biztosan nem esnek a HIV-fóbia bűnébe azok a buckhannoni egyesült metodisták. Ők ugyanis annyira haladók, hogy nemrégiben Drag Queen Story Hour elnevezésű rendezvényt tartottak templomukban. Az eseményen egy kedves transzvesztita mondott olyan közkedvelt meséket a gyülekezet gyermekeinek, mint a Herceg és a Lovag, valamint annak női változata: a Lányka és a Hercegnő. Ha Önt is érdeklik a gyermekeknek mesélő pucckirálynők, kattintson a mountaineerjournal.com tudósítására.

Nem csak a metodisták veszik ki azonban a részüket a gyermekek helyes neveléséből, a rendvédelmi szervek sem maradhatnak tétlenül. Mindannyian emlékszünk még gyerekkorunkból azokra az unalmas bemutatókra, amelyeken rendőrök, tűzoltók vagy éppen katonák untattak bennünket ostoba fegyverekkel és járművekkel. Hál’ a szent Haladásnak, ma már egyre ritkábbak az efféle alkalmak – derül ki a mindig jól értesült LMBTQ Nation beszámolójából. Történt ugyanis, hogy a louisville-i rendőrség ifjúsági programján egy rendőr a bűnüldözés helyett saját homoszexualitásáról kezdett el beszélni a résztvevő fiataloknak. A szivárványos képet némiképp árnyalja, hogy az utólag lefolytatott belső vizsgálat megállapításai szerint az előadó rendőr beszéde közben „kéjesen vagy sejtelmesen nézett egy kisfiúra a hallgatóságból”. Ne hagyjuk azonban megtéveszteni magunkat, abban sem lett volna semmi megvetendő, ha a főszereplő rendőrünk és a fiatal hallgatóság valamely tagja között romantikus viszony jön létre. Tudják: Love is Love.    

Minden szerelem egyenlő tehát, de úgy néz ki: van, ami egyenlőbb. Michael Gunning úszó esete legalábbis ezt látszik alátámasztani. Gunning középszerű úszó volt, amíg fel nem fedezte, majd fel nem vállalta homoszexualitását. Utána viszont megtáltosodott, sokkal jobb sportoló lett belőle. A történet külön pikantériája, hogy Gunning nem egyszerűen egy homoszexuális úszó, hanem egy fekete homoszexuális úszó, aki egész életében azt hallgatta, hogy a feketék nem tudnak úszni, majd csattanós választ adott. Bár így jobban belegondolva, a történet tanulsága szerint, ha a bőrszín nincs is hatással a teljesítményre, a szexuális orientáció igen…   Ha Önt is érdekli a dopping ezen legális módja, kattintson a Metro írására.

Sportolni márpedig jó dolog, hiszen a sportolók egészségesebbek és kisebb eséllyel lesznek kövérek, mint inaktív társaik. Bár ezt a mondatot igencsak újra kellene fogalmaznom, hiszen a „kövér” kifejezés többé nem fér be a politikai korrektség keretei közé. Minderre az általában ellenséges Foxnews világít rá egy Laura Lee Lewis nevű szülő történetével. Laura egy nap kis híján szívrohamot kapott, amikor meglátta, hogy gyermeke milyen házifeladatot kapott az iskolában. A feladatlapon különböző mellékneveket kellett összekötni a hozzájuk tartozó emberrel, a szavak között pedig ott szerepelt a kövér is, melyet a helyes megoldáshoz egy testes ember képével kellett összekötni. Lewisnak persze egyből beugrott, hogy ez body shaming (testszégyenítés), az pedig a szivárványos kánon szerint ugyebár főbenjáró bűn. Az aggódó szülő feljelentése alapján természetesen eljárás indult a fasiszta iskola ellen, tehát remélhetjük, hogy a jövőben nem fordul újra elő ilyenfajta barbárság.

Kultúra rovatunkban a héten két tippel is szolgálhatunk. Elsőként a Pink News jóvoltából ajánljuk a Netflix új műsorát, melyben két transzvesztita néz sorozatokat, majd elemzik ki a látottakat. Kitűnő program lehet ez már akár most hétvégére is az egész családnak. Noname koncertjére viszont még egy kicsit várni kell, a rapper ugyanis bejelentette, hogy mindaddig távolmarad a színpadtól, amíg közönségének többsége fehéremberekből áll. Ha Ön is többet szeretne tudni a faji megkülönböztetés ezen pozitív, művészi megjelenéséről, kattintson az XXL MAG cikkére.

Aktuális számunkban újra olvashatnak a brit politikáról: javában zajlik a kampány. Legutóbb azt írtuk, hogy a Libdemek viszik a prímet, hiszen ők a Brexit helyett a transzjogokra koncentrálnak, de a héten kicsit elbizonytalanodtunk. Történt ugyanis, hogy Jeremy Corbin, a Munkáspárt vezére meghirdette a haladás programját, mely alapján, győzelme esetén mindent megtesz majd azért, hogy a fiatal generációk megismerhessék az elnyomó gonosz brit birodalom történelmét.

Ezekről és sok más érdekességről is olvashatnak az Alapjogokért Központ rendhagyó sajtószemléjének aktuális kiadásában.

Rajta hát!

A politikai korrektség sokak számára pusztán egy megmosolyogtató, sokszor önmaga paródiájába hajló jelenségnek tűnhet, ám valójában sokkal többről szól annál, mint hogy „migrációs hátterűnek” hívjuk-e a bevándorlókat, „melegnek” a homoszexuálisokat, a „választás szabadságának” az abortuszt vagy „romának” cigány honfitársainkat. Az efféle nyelvi leleményekben ugyanis valójában egy ideológia ölt testet, mely a „fejlett” társadalmakban mára az élet számos területén monopolhelyzetbe került, elnyomva a józan ész szaván alapuló évezredes igazságokat. A totális egyenlőségelvűsdi, a szélsőséges toleranciakultusz, a mondvacsinált kisebbségek nap nap után új elemmel bővülő végeláthatatlan sora, a teremtett nemek „genderekre” történő lecserélése mind-mind olyan, a politikai korrektséggel azonos tőről fakadó jelenség, amely normalitást kreál az abnormalitásból. Így lesz jóformán erény a bűnből, „jogtiprás” a bűnnel való szembeszállásból, az „élet teljességétől megfosztó korlátozás” a hit megtartásából. Mindez természetesen nem egyik pillanatról a másikra megy végbe: a társadalom érzékenyítése apró lépésekben történik, ezért sokan nem is érzékelik a folyamatot, csak azt veszik észre, hogy ma már nem abban a világban élnek, mint tegnap: hogy az igazság fölé emelkedik a hazugság, a valóság helyébe pedig az ideológia lép. Úgy gondoljuk, hogy a figyelemfelkeltés önmagában is fontos eszköz lehet a hagyományos értékeink megőrzése érdekében folytatott küzdelemben, ezért az Alapjogokért Központ hétről hétre összegyűjti a politikai korrektség és édestestvérei leglátványosabb ámokfutásait szerte a világból, hogy a Mandiner olvasói első kézből értesülhessenek a hírről: valóban csak az igazság tesz minket szabaddá.

A LGBTQ+ lobbi már jó ideje törekszik arra, hogy különböző módokon normalizálja a HIV vírussal rendelkező társait. Példákat láthattunk arra, hogy dekriminalizálni akarják mások megfertőzését, illetve arra is, hogy megpróbálják bagatellizálni a vírussal való megfertőződés következményeit. A Queerty homoszexuális propagandaportál pedig egy teljesen új szintre emelte ezt a törekvést azzal, hogy megpróbál bűntudatot kelteni azokban, akik nem feküdnek le HIV pozitív emberekkel. A „ezt veszítheted, ha úgy döntesz nem szexelsz HIV vírussal fertőzött emberekkel” című cikk arról győzköd minket, hogy gondoljunk bele, milyen klassz embereket szalaszthatunk el, ha elzárkózunk minden a retrovírussal megfertőzött embertől. Ezt úgy teszi, hogy bemutat az olvasóknak egy idilli kapcsolatot majd a végén hozzáteszi, hogy mindez azonban csak kitaláció ugyanis az egyik fél fertőzött, amiért a másik gonosz, meggondolatlan személy elfordult az ismerkedéstől. A cikkíró mindeközben egy szóval sem említi, hogy a vírussal való megfertőződés az AIDS-es megbetegedés magas kockázatát hordozza, illetve az ezzel járó egészségügyi következményeket se. Helyette arról hoz statisztikát, hogy milyen alacsonyak az esélyeink életünk párjának megtalálására, ezzel is arra utalva, hogy a HIV pozitív emberekkel javíthatnánk az esélyeinken. Tehát az olvasók érzelmeire próbálhatni, hogy a félelmeinket kihasználva belelovaljon minket a magas egészségügyi kockázattal járó döntésbe. A profin felépített érzelmi nyomásgyakorlás után álságosan hozzáteszi, hogy nem akar senkit sem meggyőzni egy olyan dologról, amit önmagától nem tenne meg, csupán szeretné, ha fontolóra vennénk javaslatát. Ezek után kíváncsian várjuk, hogy mikor kiáltják fasiszta HIV-fóboknak az egészségükre vigyázó embereket.

Előző szemlénkben említést tettünk egy nyugat-virginiai könyvtárról, aminek a gyermekrészlegén homoszexualitást propagáló mesekönyvekhez juthatott bármelyik fiatal. Nevezetesen a Daniel Haack által írt „Prince & Knightot” (A herceg és a lovag), amely könyvben a fiatalok számára példaként szolgáló hercegnős, lovagos mesék kerülnek módosításra az LGBTQ lobbi igényeinek megfelelően. Az iromány arra inspirálja a kisfiúkat, hogy ne jövendőbeli hercegnőjükről álmodozzanak, hanem minden kis vitéz egy királyfival akarja majd leélni az életét. A Mountaineer Jorunal beszámolója szerint ugyancsak Nyugat-Virginiában ugyanezt a könyvet olvasta fel egy templomban egy mesedélután keretében a helyi fiataloknak egy transzvesztita férfi. Az úgynevezett „Drag Queen Story Hour” (pucckirálynő meseóra) szervezője Matthew Kerner, bukott Demokrata politikus volt, aki meghívta Dannie Stiles, transzvesztita mesélőt a buckhannoni egyesült metodisták korábbi templomba. A rendhagyó ”imaóra” során egy másik mesekönyvet is elolvasott Stiles, mégpedig a „Maiden and Princesst”, ami lényegében ugyanaz, mint a Prince & Knight, csak itt leszbikusok a főszereplők, akik boldogan élnek, amíg meg nem halnak a történet végén. A szervezésben segítő Buckhannon Pride homoszexuálisjogi hatalmas sikerként aposztrofálta a meseestet, annak ellenére, hogy mindössze 8 gyerek látogatott el az eseményre.

A Metro hírportálon arról olvashatunk, hogy Michael Gunning rekordtartó úszó szerint a jobb úszóvá vált azután, hogy nyilvánosságra hozta szexuális beállítottságát. De természetesen ez titkos előnyszerzési mód csak a homoszexuális beállítottságú emberekre lehet igaz. Gunning beszámol arról, hogy már iskolás korában a sikereinek útjában állt az elnyomás azoknak a hangoknak a formájában, akik azt mondták neki „a fekete bőrű emberek nem szoktak úszni”. Ennek ellenére ő nem adta fel és úszni kezdett, azonban egy újabb komoly probléma térítette el a hatékony edzéstől, mégpedig, hogy megkérdőjeleződött a szexualitása. Viszont sikerült ezen is tovább lendülnie, mert részt vehetett az E! Reality nevezetű biszexuális társkereső showműsorban, ahol nagy közönség előtt felvállalta, hogy homoszexuális. Elmondása szerint ezt követően semmilyen mentális akadály nem állt már az útjába és végre keményen tudott edzeni, illetve a győzelemre koncentrálhatott. Be kell vallanunk ez úgy hangzik, mint mikor mindenféle kifogásokat keres az ember, amivel igazolni tudja, hogy miért halogatja fontos teendőit. De ne legyünk ünneprontók, hirdessük bátran mi is a szexualitásunkat, hátha szárnyakra kapunk mi is.

Illinois állam iskoláiban mindenki azt a vécét használhatja, amelyiket éppen kedve van – derül ki a Pluralist tudósításából. Tehát nemváltoztatási eljárás-, és az új nemi identitást igazoló közokirat nélkül, pusztán bemondásos alapon bárki bemehet bármelyik a toalettre. Ennek ellenére az új szabályban az áll, hogy „a tanulókat a nemi hovatartozásukkal következetes módon kell támogatni és kezelni, ami azt jelenti, hogy engedélyezni kell a mellékhelyiségek és öltözők genderidentitás alapján történő használatát”. A haladó intézkedésre azért volt szükség, mert 4 évvel korábban a helyi liberálisok rájuk jellemző módon a hisztériakeltést kerülve, kellemes hangnemben jelezte, hogy a fiatalok biztonságát védő szabályok felett eljárt az idő. Bár a szülők is jelezték, hogy a szabályozással való könnyű visszaélési lehetőségek miatt aggódnának gyermekeik biztonságért, az állami vezetők ezt figyelmen kívül hagyták, mert a transz-kiváltságjogok fontosabbak. Erről pedig tudnának mit mesélni azok a japán tanárnak áldozatul esett hölgyek, akiket egy bevásárlóközpont vécéjében filmezett titokban a pucckirálynőnek öltözött fiatalember.

Felülvizsgálati eljárás indult egy kentucky-i általános iskola ellen, mert egy olyan politikailag inkorrekt melléknevet is megtanítottak tanulóiknak, mint a „kövér” – értesülhettünk a Fox Newstól. A bejelentést tevő szülő, Laura Lee Lewis azt nyilatkozta a sajtónak, hogy sokk hatása alá került, amikor meglátta a feladatlapot, amit lánya hazahozott az iskolából. Ez arra kérte a tanulókat, hogy párosítsak össze a mellékneveket a hozzájuk tartozó képekkel. A melléknevek között pedig ott szerepelt a „kövér” szó, amely esetében egy sovány és egy kövér ember, amelyek közül választani kellett, hogy melyikre igaz a szó. „Azt hiszem leginkább az zaklatott fel, hogy azokkal a képekkel kell használni azt a szót” – mondta Lewis. Ezek után úgy érezte lányát okvetlenül tájékoztatnia kell a „body-shaming” (testszégyenítés) politikai korrektség által szült definíciójáról. E szerint a valósággal szembemenve nem jellemezhetünk embereket olyan rájuk illő melléknevekkel, amelyek vélelmezhetően megsértenének valakit. Bár ez még nem hangzik annyira rázósan érdemes hozzátenni, hogy a body-shamingre épülő liberálfasiszta hadjárat olyan messzire megy el, hogy a súlymérést és a túlsúlyossággal járó egészségügyi kockázatokra való orvosi figyelem felhívást is elítéli. Ezt jól szemlélteti az is, hogy Lewis arra tett javaslatot, hogy emberek helyett a kövérség ábrázolására „használhattak volna egy nagy és egy kis muffint”. Lányának adott támadhatatlan indoklása szerint ez azért tilos minden esetben, mert „vannak emberek, akik nem szeretik, ha annak nevezik őket”. Tehát a politikai korrektség újra bebizonyította, hogy az emberek egészségénél és tényszerű jóléténél valójában fontosabb, hogy vágyálmokba ringatva tömhessék a fejüket hagymázas ideológiájukkal.

Illinois államot beperelte egy transzneműekből álló pertársaság, mert az állam megtagadta tőlük a névváltoztatás jogát – tudósít a borzasztó hírekről a CBS Chicago. A transz-kiváltságjogaiért harcoló Reyna Ortiz, arról számol be, hogy bár 13 éves kora óta tudta, nem a biológiai nemével azonosul mégis éveken keresztül nem tudta megváltoztatni nevét. Így a Reyna női nevet legálisan nem is használhatja, csak ismerősei körében. A tudósításból azonban hamar fény derül arra, hogy mi áll a transznő boldogságának útjába. Nevezetesen, hogy elítélt bűnelkövető és ennek következtében a közbiztonság védelmének érdekében nem változtathat nevet. Ezt az indokot olyan annyira nem érti az úrhölgy, hogy gyakorlatilag elmondja, többek közt azért is lenne jó, ha nevet változtathatna, mert így mentesülne az őt terhelő büntetőjogi felelősség alól. „Ha egyszer már bebörtönözték az embert a bűneiért, akkor miért kell még egy olyan akadályt eléjük görgetni, ami valójában egy közbiztonsági problémát is létrehoz” – mondta Ortiz, majd azzal folytatta, hogy így a későbbiekben megszabadulhatna a priuszos előéletének terhétől, akár munkavállalásnál is. Tehát a transzjogokat képviselő pertársaság szerint az az anarchikus állapot lenne az ideális, ha mindenki kedvére változtathatná a nevét és ezzel a bűnözők megúszhatnák a felelősségrevonást.

Egy homoszexuális rendőrt pedofíliával vádolnak és visszavonták előléptetését, mert louisville-i rendőrség ifjúsági programján szexuális orientációját népszerűsítette a fiatalok között – írja LGBTQ Nation. Az egyértelmű cselekmények ellenére John Burgraff, a vádolt rendőr beperelte a Kentucky-i Állami Rendőrséget az őt homofób hátrányos megkülönböztetés címén. Ugyanis Burgraff szerint nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy fiataloknak szóló hatósági programon teljesen indokolatlanul traktálja a gyerekeket a homoszexuális beállítottságával. Még akkor sem, ha felettese, Corey Robinson őrmester beszámolója szerint e cselekedete közben „kéjesen vagy sejtelmesen nézett egy kisfiúra a hallgatóságból”. Az ügyben lefolytatott belső vizsgálatok eredményeként kisfiúk szexualitását feltehetően megkísérteni próbáló rendőrt áthelyezték egy másik osztályra. Felmerül a kérdés, hogy vajon mi helye van egy rendőr szexualitásáról való társalgásnak egy gyermekeknek szóló hivatalos rendezvényen. Ezzel azonban nem zavartatta magát Burgraff, hanem inkább pénzbeli kártérítést követelt a bíróságon az őt ért alaptalan és súlyos sérelmek miatt.

Egy fekete bőrű rapzenész őszinteségi kirohanásában kijelentette, hogy addig nem fog zenélni, amíg koncertközönsége többségét fehér emberek alkotják – értesülhettünk a XXL Mag nevezetű hip-hop zenei híroldalról. Bár a Noname nevű rapper nem szupersztár, viszont azért írunk róla mégis, mert kitűnően szemlélteti a politikai korrektség során fehérekkel szemben alkalmazott kettősmércét. Arról van szó, hogy a rapper hölgy többször kijelenti, hogy többé nem hajlandó fehér többségű közönségek előtt zenélni. Kifejezetten csak azért, mert azoknak az embereknek fehér a bőrszíne és ő ennél többre tartja magát, minthogy előttük táncoljon a színpadon. Tehát a tényállás felvétele után kimondhatjuk, hogy ez a rasszizmus, mikor a bőrszínen kívül semmi más érvet nem talál az ember arra, hogy miért nem tud egy térben megmaradni a másikkal. Érdekes módon azonban a politikai korrektség álomvilágában, ha ennek fehér bőrű emberek az áldozatai, akkor arról legjobb esetben senki nem vesz tudomást, sőt. Rossz esetekben pedig elkezdődik a csoportos gyűlölködés. Azért is rendkívül visszatetsző, hogy a nemek, fajok, vallások közötti egyenlőség liberális élharcosai ilyenkor nem kérik számon az ilyen kijelentések tevő közszereplőket. Míg Piers Morgan, vagy más fehér bőrű közszereplők esetében magától értetődő volt, hogy totál lejárató kampányt kell indítani ellenük a médiában az előbbieknél sokkal ártalmatlanabb kijelentésekért is.

Jeremy Corbyn angol miniszterelnök-jelölt megesküdött, hogy a fehér felsőbbrendűségről és a patriarchális elnyomásról fogja tanítani az iskolásokat – értesülhettünk a Telegraph híradásából. Az angol Munkáspárt ezzel kapcsolatos terveit a november 26-án közzétett fajisággal kapcsolatos kormányprogramjában tette közzé. A nyilatkozat szavai szerint a párt célja, hogy megismertessék a fiatalokkal Nagy Britannia szerepét a történelmi igazságtalanságok vonatkozásában. Corbyn és a pártjának valószínűleg az a célja ezzel, hogy támogatottságot szerezzenek az Afrikából és a Közel-Keletről bevándorolt szavazók között. Azonban ennek ellenére az angliai zsidóság szempontjából meglehetősen álságos lépés a Munkáspárttól, hogy vallásokkal és etnikumokkal szemben elkövetett bűnökről oktassanak ki másokat. Ugyanis közismert tény, hogy a párt tagjai korábban számos alkalommal tettek antiszemita megjegyezéseket. Ezenfelül, a faji alapú jövedelem különbségekre hivatkozva az angliai vállalkozásokkal szemben is megszorító intézkedéseket kíván tenni, amire azzal reagáltak a multinacionális cégek, hogy ez esetben elhagynák az országot. Ezekből egyértelműen kivehető, hogy Corbyn egy olyan bevándorláspárti erőt képvisel, amely kifejezetten a faji kisebbségek kiszolgálására és előnyhöz juttatására épít. Mindeközben pedig a fehér bőrű, európai embereket jelöli ki az elnyomó kulákokként.

További megkérdőjelezhetetlen bizonyítékot kaptunk arról, hogy a pucckirálynő versenyek meghódítják a világot – hirdeti a PinkNews homoszexuális propagandaportál. A perdöntő bizonyíték pedig egy új Netflixes ”szórakoztató” műsor formájában érkezett, amire a lap szerint elengedhetetlen szüksége volt a világnak. A két transzvesztita férfi által vezetett showműsor forgatókönyve szerint minden epizódban valamilyen népszerű Netflix-sorozatot fognak együtt megnézni és kielemezni. Szóval, mint mikor a barátainkkal átmegyünk egymáshoz egy közös mozizásra, azt leszámítva, hogy mi nem öltözünk és sminkeljük magunk ordenáré módon nőknek. Ha ez nem lett volna még elég, akkor a híradás szerint „természetesen a (műsorvezetők közti) beszélgetés elkalandozik és szoftpornó jelenteket kezdenek újra eljátszani”. Azt hisszük ebben is megegyezhetünk, hogy talán ez sem olyan dolog, amit a baráti társaságunkkal művelnénk. A propagandaportál azonban ez nem akad fenn, sőt. A korábbiakból és az epizód kapcsán megjelent online véleményekből levonja az egyértelmű következtetést: „ez a sorozat már most egy sikertörténet!”.