Alapjogokért Központ

VILÁGFIGYELŐ #38

"Trump újraválasztása és az anarchisták"

Az American Thinker nevű konzervatív véleményoldalon jelent meg Lloyd Marcus fekete konzervatív gondolkodó cikke, melyben arról értekezik, hogy milyen kapcsolat van a közelgő amerikai elnökválasztás és a Black Lives Matter nevével fémjelzett lázongássorozat között. Lloyd szerint a mozgalom célja éppen az, hogy korábban soha nem látott mértékű rasszista gyűlölethullámot és megosztottságot szítson. „Ahhoz, hogy ez ellen fellépjünk, úgy kell harcolnunk, mint még soha” – jelenti ki az írásában.

  • Bár a mozgalom neve és a róla kialakult kép mást sugall, az mégsem a fekete lakosságra épít, ugyanis csak minden hatodik vandál fekete: a randalírozók 46 százaléka fehér, többségében a szélsőbaloldali Antifa mozgalom tagjai. Lloyd szerint a BLM nem a feketék képviseletéről szól. Ehelyett az történik, hogy a politikai baloldal hasznos idiótáknak használja az afroamerikaikat annak érdekében, hogy az alapító atyák által megálmodott víziót megsemmisítsék.
  • A liberális fősodor évtizedeken keresztül indoktrinálta az amerikai fiatalságot a közoktatáson, hollywoodi filmeken, demokrata és fake news médián keresztül. Így felnőve abban a hagymázas lázálomban találják magukat, ahol az Egyesült Államok maga a pokol, melyben elemi erővel tombol a rasszizmus és a gyűlölet.
  • A szerző óriási problémának tartja azt is, hogy a nagyon divatos liberális nevelés szerint a szülők a gyermekek barátai akarnak lenni ahelyett, hogy szülőként megnevelnék őket. Az iskolában baloldali ideológiákkal, Amerika- és keresztényellenes propagandával tömik a gyerekek fejét. A szülők pedig ahelyett, hogy ezzel szembe szállnának, inkább barátian belenyugszanak. Marcus végül megjegyzi: eljön majd az a pont, amelyen túl az amerikaiak már nem fogják tűrni, hogy elkényeztetett kis anarchisták randalírozzanak a hazájukban, és abban nem lesz köszönet.