Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy a férfiak alapvetően azért vannak a világon, hogy megkeserítsék a nők életét. Az ember azt hihetné, hogy a nők legalább az álmaikban védve vannak az elnyomástól, csakhogy a sátáni hímneműek nem hagyják őket aludni. A nők ugyanis évi 45 nappal kevesebbet tudnak aludni, ennek pedig nem a nemi eltérések az okai, hanem az, hogy a férfiak horkolnak. A nők csaknem negyede szenved ettől. Ennél is rosszabb, hogy a nők a szépítő alvás elmaradása miatt csúnyának érzik magukat. A nemek közti alvási szakadék csökkenésére az „alvási válás” a megoldás, tehát a férfiak aludjanak a kanapén, horkoljanak ott.

A férfiak rémtetteire azonban létezik megbocsátás. Így gondolta ezt a New York Times szerzője, Linda Hirshman is, aki szerint bár egyre inkább igazoltnak látszanak a Joe Bidennel szembeni szexuális zaklatási vádak, befogott orral is rá kell szavazni. „Növesszenek tököt, és fogadják el a haszonelvű alkut” – fogalmazott a hölgy. A feminista filozófiaprofesszornak természetesen igaza van, ugyanis teljesen mindegy, hogy Biden zaklatott-e nőket és vonzódik-e a gyerekekhez, mivel, ha a nagy egészet nézzük, akkor egészen biztos, hogy egy demokrata elnök jobban elősegíti majd a liber… a nők helyzetét, mint a gonosz Orangeman.

A New York Times egy másik cikkében arra is rávilágít, tévesen gondoljuk, hogy a futás a feketék sportja, ugyanis a feketéket a fehérek kirekesztik ebből a sportból. Natalia Mehlman Petrzela szerint a feketéknek futás közben ugyanis mindig rettegniük kell. Míg a privilegizált fehérek jó környékeken és pompás kis kertvárosokban futkosnak, addig a feketék általában rosszabb városrészekben élnek, és ezért folyamatosan veszélynek vannak kitéve. Ha pedig ez még nem lenne elég, ott van még a rasszista rendőrség is, mely rendszeresen igazoltat futó feketéket azzal a teljesen alaptalan gyanúval, mintha bűnelkövetést követően futnának.

A rasszista rendőrség természetesen nem csak a fekete futókat üldözi alaptalanul. A New York-i rendfenntartók 40 embert tartóztattak le, akik megszegték a kijárási tilalmat, a 40 emberből pedig 35 elkövető volt afroamerikai, 4 latin-amerikai és 1 fehér. Fasiszta olvasóink ebből azt a téves következtetést vonhatják le, hogy a feketék és a latinók kevésbé szabálykövetőek, mint a fehérek. Ezzel szemben a tény az, hogy a rendőrség rasszista. Bill de Blasio, New York polgármestere a Guardian tényfeltáró cikke után sietett is kijelenteni, hogy nagyobb hangsúlyt kell a diverzitásra fektetni – nagyon helyesen.

Hősünk a héten az a brit anyuka, aki szerint kisfia számára valódi „mentális egészségápolás,” hogy homoszexuális performanszok keretében nőnek öltözhet. A kedves mama kisfia kétéves kora óta néz drag queen versenyeket, ahol a homoszexuális férfiak nőnek öltözve versenyeznek. Teljesen meglepő módon ezért az ötéves kisfiú maga is pucckirálynő szeretne lenni, anyja pedig bátorítja ebben. A kissrác Denverben már fel is lépett egyszer egy drag queen versenyen Salt Qween néven. A szervezők annyira el voltak olvadva, hogy a versenyek állandó szereplőjének is felkérték. „Szerintem a pucckirálynőség olyan, mint egy védelmező páncél, ami megvédi a gyermekeket, miközben felfedezik a társadalmi nemüket. Őszintén azt gondolom, hogy ez mentális egészségápolás Mill számára.” – fogalmazott édesanyja, továbbá hozzátette, hogy nem érti a vádakat, miszerint ő befolyásolta vonlna fiát, hogy rajongjon a homoszexuális performanszokért. Ez ám a bátorság, reméljük, hogy a kisfiút hamarosan a budapesti Pride-on is köszönthetjük!

Heti gyűjtésünkben továbbá arról is olvashatnak, hogy San Antonioban a demokraták betiltották, hogy a koronavírust „kínai vírusnak” lehessen nevezni. Továbbá arról is, hogy miért a véleménynyilvánítás szabadsága arról beszélni, hogy Boris Johnson kár, hogy nem halt bele a koronavírus-fertőzésbe, illetve arról is, hogy ha munkanélküli ápoló vagy, akkor megúszhatod a késelést, az nem számít családon belüli erőszaknak.

Ezekről és sok más érdekességről is olvashatnak az Alapjogokért Központ rendhagyó sajtószemléjének aktuális számában.

Rajta hát!