Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy genderelméletet propagáló műsorok nélkül elképzelhetetlen a modern szórakoztatás. Ezen felbátorodva indítja el a Discovery+ új műsorát, melyben tinédzserkorú drag queenek útját kísérhetjük majd figyelemmel.

Manapság már meglehetősen kirekesztő azt állítani, hogy csak a nők szülhetnek. Elég a terhes férfi emojikra gondolni. Egy transznemű biológia tanár viszont a petesejtek kizárólagos „birtoklásától” is megfosztaná a nőket, mert szerinte nem szabad a fogantatást csupán a gyengébbik nemhez kötni.

A genderőrület már a divatban is hódít. Most az Egyesült Királyságban jelentek meg olyan fehérneműk, amik már négyéves kortól lehetővé teszik a fiúknak, hogy elrejtsék nemi szervüket. A probléma ezzel többek között az, hogy ez a gyakorlat meddőséget okozhat.

A szólásszabadság biztosítása az Egyesült Államok első alkotmánymódosításával került be az amerikai alkotmányosság alappillérei közé. Azonban, ha New Yorkban akar valaki cikket írni transznemű emberekről, azt nem teheti akárhogy. A New York Post munkatársai is ezzel szembesültek, mikor ideológiai fejtágításra kötelezték őket.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még a szemétbe dobott republikánus e-mailekről, a nemi identitást minden más elé helyező oktatásról, a kanadai LMBTQ-lobbi előretöréséről, valamint az imádkozó fociedző jogi perpatvaráról. 

Rajta hát!
Spammelte a Google a republikánusokat

A szövetségi szinten működő republikánus bizottságok panaszt nyújtottak be a Szövetségi Választási Bizottsághoz. Az Észak-Karolinai Állami Egyetem Számítástechnikai Tanszékének kutatói ugyanis megállapították: a Google Gmail rendszere jóval nagyobb arányban jelölte meg spamként a republikánus jelöltektől érkező e-maileket, mint a demokrata jelöltekét. Az egyetem kutatásainak eredményét „Bepillantás a 2020-as amerikai választások során az e-mail spamszűrő algoritmusainak politikai elfogultságába” címmel tette közzé. A kutatás három e-mail szolgáltatót vizsgált: a Google-t, az Outlookot és a Yahoot. Az eredmények megdöbbentőek, mindhárom szolgáltatás mutatott némi eltérést. Az Outlook 27 százalékkal többször jelölte meg spamként a demokraták levelét, mint a republikánusokét, a Yahoo pedig körülbelül 14 százalékkal többször rakta spambe a demokraták e-mailjeit. Ezzel szemben a Gmail 820 százalékkal magasabb arányban jelölte meg spamnek a republikánusok e-mailjeit. Az érintettek panaszukban kiemelték: a Google spamszűrése irdatlan mennyiségű e-mailt irányított el a republikánus jelöltektől, így azok jelentős mennyiségű kampányadománytól eshettek el.