Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy a pedofília a progresszívek szerint nem betegség, és nem is olyan ártalmas, mint azt hinnénk. Ezt a logikát követve rukkolt elő tanulmányával egy norvég queer professzor, aki immár a mesterséges intelligenciát is bevonta a témába.

Vért adni nagyon nemes dolog, mellyel akár életeket is megmenthetünk. Egy hatvanas éveiben járó skót férfi már évtizedek óta ad vért, de ezt most megtagadták tőle. Az indok egyszerű: nem mondta meg, hogy terhes-e.

Az már régóta bizonyos, hogy a Fehér Ház és a CNN eléggé közel állnak egymáshoz. Most viszont egy olyan - természetesen homoszexuális - nő lesz a Fehér Ház sajtófőnöke, aki a CNN egyik vezető tudósítójával él párkapcsolatban. A Biden-kormányzat szerint ebből nem lesz baj, mivel a riporter nem fog tudósítani az elnök tevékenységét érintő témákban.

Az amerikaiak patriotizmusa világszerte ismert, de a Pride hónapban másra büszkék. Amerikai kadétok ennek jegyében a szivárványos zászló alatt futottak, és ezt ki is tették a Twitterre. A gúnyolódás nem is váratott sokáig magára.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még a PizzaHut új drag-akciójáról, Jennifer Lopez gendersemleges gyerekéről, Kamala Harris kiátkozásáról, valamint az LMBTQ-barát amerikai légibázisról.

Rajta hát!

Drag könyv mellé ingyen pizza!

PC szemléinkben sokszor olvashatnak arról, hogy sok nemzetközi vállalat próbálkozik a drag tematika népszerűsítésével, de rendszerint sikertelenül. Ezúttal a PizzaHut vétette el ugyanezt a hibát, amikor is drag queen könyveket ajánlott fel gyerekeknek egyik programjában. A gyorsétteremlánctól a "Camp Book It!” program keretében ingyenes pizzát kaptak volna azok a gyerekek, akik elolvassák ezeket a könyveket. Elődjeihez hasonlóan a PizzaHut is sok támadást kapott, elsősorban Twitteren. Jack Posobiec, a Human Events Daily munkatársa így kommentálta az esetet: „Mindent elvesznek tőlünk.” Majd nem várt szócsata alakult ki a poszt alatt, ugyanis Arnold Schwarzenegger kabinetfőnöke a PizzaHut megmentésére sietett. Daniel Ketchell ezt válaszolta Posobiecnek: “Az olyan hülyék, mint akik a PizzaHut miatt elvesztik az eszüket, szeretik megmondani másoknak, hogy sírjanak többet.”