Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy a transzneműség kiskorúak közötti népszerűsítése kiemelten fontos progresszív felebarátaink számára. Egy közelmúltban készült felmérés szerint ez a “küldetés” sajnos jól is halad az Egyesült Államokban, és egyre több fiatal válik az „LMBTQ”-őrület áldozatává.

Számtalanszor beszámoltunk már arról, hogy genderjogi aktivistákat tartóztatnak le szexuális bűncselekmények miatt. Ezúttal egy transznemű TikTokerre vetült a gyanú árnyéka, akit nyolcrendbeli gyermekzaklatással vádolnak.

Egyre közelednek a félidei választások az USA-ban, és a demokraták nem állnak valami jól. Biden lépett egy nagyot, hogy javítsa pártja esélyeit, és szabadon engedett több ezer kábítószer fogyasztót.

Az abszurditás netovábbja esett meg Idaho államban. Nevezetesen egy fiatalkorú zaklatásáért elítélt férfit a helyi adófizetők pénzén operáltak át nővé. Ráadásul a perköltségére is több millió dollárt ítéltek meg neki.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még a negligált homoszexuális videójáték karakterekről, a pedofilbarát “hableányról”, a félrevezetett elsősökről, valamint az amerikai választási adatokat Kínában tároló vezérigazgatóról.

Rajta hát!


Folyamatosan nő a transznemű fiatalkorúak száma az USA-ban

A Reuters oldalán jelent meg egy hosszabb elemző cikk, melyben a Komodo Health Inc. statisztikáit közölték. A kutatás középpontjában a transznemű fiatalok számának rohamos emelkedése állt. A Komodo adatai szerint 2017 és 2021 között legalább 121 882 hat és tizenhét év közötti gyermeknél diagnosztizáltak nemi diszfóriát. 2021-ben 42 000 gyermek vagy tinédzser kapott ilyen diagnózist, amely háromszorosa a 2017-es számoknak. Ennek következtében a nemi megerősítő kezelések száma is drasztikusan növekedett. Az elmúlt öt évben legalább 4780 olyan serdülő volt, aki pubertásblokkolót kezdett el szedni, és 14 726 kiskorú kapott hormonkezelést. Végül a nemváltoztató műtétek száma is növekedett a vizsgált korosztály tekintetében. 2019 és 2021 között 56 nemi szervvel kapcsolatos beavatkozást hajtottak végre a 13 és 17 évesek körében.

 

Gyermekzaklatással vádolják a transznemű TikTokert

Nyolcrendbeli gyermekekkel való szexuális visszaéléssel és gyermekpornó készítésével vádolják az ausztráliai Rachel Queen Burtont, aki egy transznemű nő a TikTokon. A 44 éves, biológiailag férfi tartalomgyártó és közel 36 ezer követővel rendelkezik a közösségi oldalon, videóiban pedig gyakran kisminkelve és női ruhákba öltözve illegeti magát. Az ausztrál ügyészség egyelőre az ügy 10 hetes elnapolását kérte, hogy alaposan átvizsgálhassák Burton laptopját, amely 2022 júniusa óta van a hatóságok birtokában.

 

Senki sem akar homoszexuális karakterekkel játszani