Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy a tradicionális, keresztény ünnepek szálkák a progresszívek szemében. Egy brit „sokszínűségi tanácsadócég” ezért felvetette, hogy meg kellene reformálni a munkahelyi karácsonyokat, hogy azok mindenkinek szóljanak.

Az iskola utáni szabad foglalkozások sok segítséget jelentenek a szülőknek. Azonban nem biztos, hogy olyanra gondoltak, mint az a sajátos napközi, amit egy virginiai iskola indított. A “Sátán Klub” elnevezés joggal keltett aggodalmat a szülőkben, de a szervezők szerint csak a gyerekek gondolkodását akarják serkenteni.

Kalifornia államban a demokraták agymenése újabb extrém méreteket öltött. Kiderült, hogy több ezer pedofil került szabadlábra, mindössze pár hónap börtönbüntetés letöltése után.

Továbbra is nagy felháborodást kelt Kanadában az eutanázia liberalizációja. Legutóbb egy korábbi paralimpikonnak ajánlották fel az orvosi segítséget a halálhoz. Mindezt azért, mert frusztrált volt egy felvonó beszerelése miatt.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még a kislányt zaklató drag queenről, pornóoktatást követelőkről, a Google bőkezűségéről, valamint James Cameron tesztoszteronjáról.


Át kell alakítani a karácsonyt!

A brit Watch This Sp_ce sokszínűségi és befogadási tanácsadó cég azt javasolja, hogy át kéne alakítani a karácsony megünneplését. Szerintük Jézus születésének megünneplése továbbra is túl nagy hangsúlyt kap az Egyesült Királyságban, holott a 2021-es népszámlálás során Anglia és Wales lakosságának kevesebb mint fele vallotta magát kereszténynek. Meglátásuk szerint emiatt sokan úgy érzik, hogy kimaradnak az ünneplésből, valamint a más vallások ünnepeit figyelmen kívül hagyják. A Watch This Sp_ce szerint a cégek sokszor rákényszerítik a munkatársakat egy olyan ünnep megtartására, amelyben ők személy szerint nem hisznek. A cég iránymutatásokat is kínál a munkaadóknak, hogy hogyan formálják át a karácsonyi ünnepséget.

 

Sátánista napközit tart egy virginiai iskola


Nagy felháborodást váltott ki a szülőkből, amikor kiderült, hogy egy virginiai általános iskola sátánista napközit tervezett tartani december közepén. A szóban forgó intézmény a Chesapeake-ben található B.M. Williams Általános Iskola. A szülők attól félnek, hogy a gyerekeiknek ördögimádást fognak tartani, de a szervezők azt mondják, hogy csupán a szabad gondolkodást kívánják ösztönözni az iskolásokban. A tanítás utáni foglalkozást szervező ASSC klub szórólapján ez áll: „Az iskola utáni Sátán Klub nem próbálja a gyerekeket semmilyen vallási ideológiára áttéríteni. Ehelyett a Sátánista Templom támogatja a gyerekeket abban, hogy saját maguk gondolkodjanak.” June Everett, a klub kampányigazgatója a WTKR-nek elmondta, hogy „a Sátán volt az első, aki elkezdett kérdezősködni, és emiatt száműzték a mennyből”. Néhány szülő panasza ellenére a klubot védi az első alkotmánymódosításban foglalt vallásszabadság joga.

 

Egy kislányt zaklatott a drag queen műsora alatt

Tayler Hansen újságíró számolt be egy újabb, Texas államban tartott drag mesedélutánról, amelyet ismét az Antifa fegyveresei védtek. Az eseményt, mely az Island of Misfit Toys Drive & Drag Show nevet kapta, San Antonióban tartották, és eredetileg valamennyi korosztálynak szánták, de elsősorban gyerekeket vártak az előadásra. Hansen beszámolója szerint a gyerekek a szüleik nélkül vettek részt a „műsoron”, ahol szemük láttára transzvesztita felnőtt férfiak parókában és tangában, kirívóan táncoltak. A rendezvényen kifeszített szivárványos zászlóba egy sátánista szimbólumot is beletettek. Hansen úgy értesült, hogy egyelőadó zaklatta az egyik résztvevő kislányt, akit a szülei egyedül hagytak a rendezvényen. Elmondása alapján a drag queen megkérdezte tőle: „Tetszik a műsor?” A kislány válaszolta, hogy nem, mire sokan felnevettek. Az „előadás” alatt egy drag queen – tehát egy férfi – a szülői felügyelet nélkül ott lévő kislány haját simogatta.