Hűséges olvasóink tudják, hogy ma már bármi lehet szexuális zaklatás. A brit belügy is így van ezzel, és olyan szabályokat hozott, amelyek még a füttyszót is börtönnel büntetnék.

Napjainkban a pedofíliát egyre több „tudományosnak” nevezett körben igyekeznek mentegetni. Most egy cseh kutatócsoport állt elő azzal az ötlettel, hogy a pedofilok részére egy „alternatív” élvezeti lehetőséget kéne kínálni, mégpedig szexbabák által kivitelezve.

Egyre több kényes titokra derül fény a Twitter előző vezetéséről, hála Elon Musk tényfeltáró működésének. Ezúttal az is napvilágot látott, hogy Trump kitiltásában még Michelle Obama volt First Lady is társtettes volt.

A progresszív tanárok már egyáltalán nem foglalkoznak az őket érő kritikákkal, sőt, inkább tovább hergelik a szülőket. Nemrégiben egy woke szellemiséget oktató tanár tett közzé egy provokatív táncvideót, mellyel szándékosan kívánta borzolni a kedélyeket.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még Oxford város klímatervéről, a Twitter feketelistájáról, a Hallmark meleg karácsonyi filmjéről, valamint a légierő zenekarának „továbbképzéséről”.

Rajta hát!

 

Két év is járhat egy „hé cicuskám!” beugróért

Az Egyesült Királyság belügyminisztériuma szigorítani kívánja a szexuális zaklatásra vonatkozó büntetéseket, azonban ahogy lenni szokott, a szigetország törvényalkotása ismét a rossz végéről futott neki a kérdésnek. A jövőben akár két év letöltendővel is büntethető lesz az, ha valaki a másik után füttyent, „lecicuskámozza” vagy ha követ valakit a nyílt utcán. Ezen felül büntethető lenne az is, ha valaki szorosan más mögött sétál, ha valaki másokat stíröl, továbbá, ha valaki autójával lelassít egy gyalogos mellett, hogy beszóljon neki. Suella Braverman tárcavezető szerint „minden nőnek biztonságban kell éreznie magát az utcán” és reméli, hogy az új szabályozás miatt többen fordulnak majd a hatóságokhoz az utcán történt „zaklatások” miatt. Reméljük a szigorú új szabályokról a „migrációs hátterű” nemi erőszakbandákat is tájékoztatták, akiket a rendőrség évek óta nem mer eljárás alá vonni, mert a hatóságok rettegnek az idegengyűlölő és iszlamofób jelzőktől. A Crown Prosecution Service (CPS) szerint a 34 év alatti nők válnak a legnagyobb valószínűséggel szexuális bűncselekmények célpontjává, de körükben a legkevésbé valószínű, hogy be is jelentik azokat.

Gyermek szexbabákat adnának a pedofiloknak

A csehországi Nemzeti Mentális Egészségügyi Intézet munkatársai egészen elképesztő ötlettel álltak elő egy belgiumi konferencián. A kutatók azt javasolták, hogy szexrobotokat kellene biztosítani a parafíliás személyeknek. A parafília egy tág fogalom, amely folyamatos abnormális szexuális érdeklődést jelent. Ide tartoznak például a pedofilok, a kukkolók, vagy a szatírok. A cseh kutatók munkájuk során pedofilokat kérdeztek meg, hogy hajlandóak lennének-e gyermek szexrobotokkal kielégíteni vágyaikat. A pedofilok 37,5 százaléka vevő volt az ötletre, és ebből arra következtettek, hogy érdemes gyerek kinézetű szexrobotokat biztosítani számukra. Sajnálatos módon a dark web-en már most is lehet kapni gyermek szexbabákat annak ellenére, hogy azok számos országban tiltottak. A felnőtt szexrobotokat ugyanakkor 3000 fontért, azaz körülbelül egymillió négyszázezer forintért lehet beszerezni. Az előbb említett kutatás szerint a babák „gyermek verziója” terápiás céllal szolgálhatna a pedofilok számára. Noel Sharkey professzor, a Sheffieldi Egyetem mesterséges intelligencia és robotika szakértője szerint a felmérés eredményei rendkívül korlátozottak. „Súlyos tévedés lenne azt hinni, hogy ha egy pedofil szexelhet egy robottal, az csökkenteni fogja a hús-vér gyermekekkel való szex iránti vágyát” – mondta.

Rosszul sikerült Oxford klímaterve

Az Oxfordshire-i Tanács új forgalmi szabályokat alkotott Oxford városa számára annak érdekében, hogy csökkentse az autós forgalmat. A Twitteren többen éles kritikával illették a tervezetet, a megszólalók szerint ugyanis a tanács „klímazárlat terve” miatt számos lakos nem fogja tudni autóval elhagyni a várost. A település lakói azt az elképzelést is keményen támadták, mely korlátozná a be- és kihajtást a városból. Paul Smith, az Oxfordshire megyei tanács szóvivője igyekezett eloszlatni a rendelet okozta kételyeket. Leszögezte, hogy az oxfordshire-i „forgalmi szűrők” nem fogják blokkolni az Oxfordba történő be- és kiutazást, és ez igaz a megye többi részére is. Hozzátette: „senkinek nem lesz szüksége a megyei tanács engedélyére ahhoz, hogy autóval közlekedjen vagy elhagyja otthonát”. De lássuk csak miről is szól pontosan a notórius autógyűlölő vezetés új terve. Az elképzelés szerint „forgalmi szűrőket” szerelnek fel, vagyis egy kamerarendszert, mely ellenőrzi, hogy reggel hét és este hét között ki halad át a városhatáron, illetve a városban kialakított zónák határain. Ez eddig csak egy forgalomfigyelő rendszer lenne, azonban most jön az érdekes rész! A város tanácsa minden polgárnak évi száz alkalmas engedélyt ad, vagyis a lakosok évente százszor hagyhatják el legálisan a kijelölt zónákat autóval. Amennyiben túllépik a keretüket, automatikus pénzbírság elé nézhetnek. Így valósul meg a zöld diktatúra. Az a város, amely a 2000-es évek közepén a biciklibarát közlekedés mellett kezdett kampányolni és erre hivatkozva tervezte kitiltani az autókat a belvárosból, mára csúcsmodern technológiával kívánja röghöz kötni lakosait – bármelyik totalitárius diktatúra megirigyelhetné ezt a módszert.A volt First Lady állhatott Trump letiltása mögött

Donald Trump volt amerikai elnököt kitiltották a Twitterről egy nappal azután, hogy a volt First Lady, Michelle Obama és mások sürgették a céget, hogy „véglegesen” távolítsa el őt a portálról – derül ki a Twitter Files legújabb kiadásából. Elon Musk vezérigazgató és Michael Shellenberger újságíró közzétette a Twitter-dokumentumok negyedik sorozatát, amely a vállalat vezetőinek 2021. január 6-8. közötti belső kommunikációját mutatja be, beleértve a Capitolium épületében történt zavargás időszakát. Az iratokban Shellenberger arról számolt be, hogy „belső és külső nyomás” – többek között a volt First Lady részéről – érte a vállalatot, azt követelve, hogy Trumpot tiltsák el a Twitterről. Az is kiderült, hogy a Twitternek volt egy belső szabályzata, miszerint választott tisztségviselőket nem tiltanak ki, mert kommentjeik közérdekűek. Shellenberger azonban rámutatott, hogy Trump esetében ezen irányelv alkalmazását szándékosan hanyagolták. Az is napvilágot látott, hogy 2018-ban, 2020-ban és 2022-ben a Twitter alkalmazottai szinte kivétel nélkül a demokrata párt részére küldtek pénzügyi adományokat.
Tánccal üzent a progresszív tanár a kritikusainak

Provokatív videót készített egy tanár, akit a szülők azért kritizáltak, mert indoktrinálta gyermekeiket. A Fox News Digital a tanárnőt Alexa Sciutóként azonosította, aki a Baltimore megyei iskolakerület Pine Grove nevű középiskolájában dolgozik. Sciuto a TikTokon tett közzé egy videót, melyen az látható, hogy olvassa az őt kritizáló kommenteket, majd táncra perdül, így kifejezve, hogy mennyire nem érdekli mit gondolnak róla. A tanár ezenfelül még azzal is kérkedett, hogy a történtek ellenére sem rúgták ki, valamint az őt kritizálók adóját is ő kapja meg. Magyarán azzal kérkedett, hogy a tevékenységét nehezményezők pénzéből kapja a fizetését. A tanár videója alatt egyébként egy obszcén szavakat tartalmazó zenefelvétel megy, mellyel szintén negatív példát mutat diákjainak. Sciuto egy másik alkalommal azt állította, hogy „a professzionalizmus egy patriarchális és fehér felsőbbrendűségi mítosz”. A TikTokon egyre több tanár henceg azzal, hogy büszkén hirdetik a woke és progresszívizmus eszméit tanulóik közt, mely ellen a szülők lassan teljesen tehetetlenné válnak.

Feketelista működött a Twitternél

Visszatérve a Twitterre, Elon Musk megerősítette azt a gyanút, amit eddig is sokan pedzegettek. Musk felfedte, hogy a korábbi vezetés alatt több politikust és jelöltet „fekete listára tettek” a Twitteren. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogy több konzervatív politikai szereplővel szemben „árnyéktilalmat” alkalmaztak, azaz korlátozták posztjaik megjelenését és azok elérését. A tiltást a választási kampányok alatt is használták – így befolyásolva a választások végkimenetelét. Az is kiderült, hogy egyes korlátozó intézkedéseket a Twitter korábbi vezetői rendeltek el, pusztán politikai nézeteik alapján.Jön a Hallmark első meleg karácsonyi filmje