Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy a demokrata államok örömmel öntik a közpénzt az LMBTQ-szervezeteknek. Most Pennsylvania államról derült ki, hogy több százezer dollárral támogatott egy olyan szervezetet, ahol a tinik szexjátokkal ismerkedhetnek meg.

A fehér, férfi narrátorok rettentő kirekesztőek, legalábbis a brit Környezetvédelmi Ügynökség szerint. Legújabb „kutatásuk” arra mutatott rá, hogy a faji kisebbségek a fehér narráció miatt nem néznek természetfilmeket.

Tragikus következménye lett annak, hogy egy iskola információkat tartott vissza a szülőktől. Nevezetesen egy fiatal lány nemi identitás problémáit titkolták el a szülők elől, ami végül oda vezetett, hogy a lányt többször is bántalmazták szexuálisan.

Hírszemlénk történetének egyik, ha nem a legmegbotránkoztatóbb esetét olvashatják ezen a héten. Egy homoszexuális pár ugyanis olyan dolgokat művelt saját örökbefogadott fiú gyermekeivel, amiért kilenc életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphatnak.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még a queer gyászról, a fajgyűlölő asztrofizikáról, a gyerekek előtt vonagló tangás drag queenről és a gazdaságélénkítő LMBTQ-ról.

Rajta hát!


Szexjátékok tiniknek, közpénzen

Egy pennsylvaniai Planned Parenthood LMBTQ ifjúsági klub tavaly 630 ezer dolláros állami támogatást kapott. A szervezet olyan programokat szervez, ahol a tinédzserek összejöhetnek és kipróbálhatnak szexjátékokat. A Buck megyei Rainbow Room egy olyan ifjúsági központ, amely saját leírása szerint „támogató, bátor és megerősítő környezetet, valamint dinamikus programokat biztosít a 14-21 éves fiatalok számára”.  Ennek a központnak a támogatására tett javaslatot Steve Santarsiero demokrata szenátor tavaly októberben. Havonta egyszer várják a 12 és 13 éveseket is. Ráadásul a CHOP gender klinika 2020-ban tartott egy rendezvényt a központban, amely a nemi identitás kialakulásáról és a klinika által nyújtott szolgáltatásokról adott tájékoztatást. A csoport közösségi média aktivitása szerint a szexpozitivitásra, a nemi identitásra és a queer elméletre helyezik a hangsúlyt. A szervezet arról is tájékoztatta tagjait, hogy május a maszturbáció hónapja, aminek okán meghívta a fiatalokat egy  „A transzneműség megértése” című előadásra és beszélgetésre.

 

Oh, szegény queerségem!

Az Insider oldalán jelent meg Isabel Mader írása, aki korábbi biszexualitását gyászolja, amit a szülői lét vett el tőle. Mader a cikkében leírja, hogy a szülés előtt büszke biszexuális nő volt, aki a queer közösség lelkes tagjaként tekintett magára. Azonban mindez tovaszállt, mikor öt évvel ezelőtt hozzáment egy heteroszexuális férfihez, és édesanya lett. Ahogy fogalmaz: „Még mindig nem várt hevességgel érzem queer identitásom elvesztését.” Az író a gyermekei születésekor inkább gyászt érzett, mert ezzel végleg eltűnt identitásának egy nagy része: a queerség. Madernek nagyon hiányzik a Pride, valamint a homoszexuális bárokban eltöltött éjszakák. Meglátása szerint a családos élet elszakította korábbi közösségétől, már „nem kap társadalmi megerősítést” queersége miatt, és „mély veszteséget érez”. Mader attól is tart, hogy már soha többé nem mondhatja el gyermekeinek, hogy ki ő valójában. Hozzáteszi, hogy két csemetéje négy- és kétéves, ezért a téma még annyira nem releváns. Az idősebb gyerek viszont már most úgy döntött, hogy egy varázslatos kiscicaként azonosítja magát.

 

Rasszista asztrofizika

Újabb tudományról derült ki, hogy rasszista: ezúttal az asztrofizika lett fajgyűlölő. A területen dolgozó woke harcos, Dr. Natalie Gosnell szerint „asztrofizikusként olyan intézmények terméke vagyok, amelyeket áthat a rendszerszintű rasszizmus és a fehér felsőbbrendűség". Majd folytatta: „A fehér felsőbbrendűség tételei, amelyek [a fizikában] az individualizmusról, a kivételességről és a perfekcionizmusról szólnak... ez vagy-vagy gondolkodás, és nincs árnyékoltság - nincs szürke terület.” Gosnell szerint ma az asztrofizikában rasszizmus és hipermaszkulinitás uralkodik, amivel neki nap mint nap meg kell küzdenie. További problémát jelent szerinte, hogy a tudományos vitában használt metaforák gyakran erőszakosak és férfiasak. A szakterülete mögött meghúzódó rendszerszintű rasszizmus és hipermaszkulinitás kezelése érdekében Gosnell úgy döntött, hogy megváltoztatja az asztrofizika tanításának módját. Ezért megalkotta a The Gift (Az ajándék) című művét, amely a kreativitásra helyezi a hangsúlyt az asztrofizika oktatásánál.

 

Kirekesztő narrátorok