Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy a sokszínűség iránti igény sokszor többet árt, mint használ. A brit légierő is pontosan ebbe a bukfencbe futott bele, amikor szolgálatra egyébként alkalmas fehér férfiakat küldtek el csupán azért, mert a diverzitásra törekvő célokat tűztek ki a légierő elé.

A Disney ismét beterelte egyik franchise-ját a woke világába. Ezúttal a Star Wars került sorra, ugyanis a közelgő, hivatalos Star Wars Celebration eseményre már drag show szervezésével is készülnek.

Az amerikai plasztikai sebészek nagyon jól keresnek a genderőrületen. Egyik érdekképviseleti szervezetük egészen odáig ment, hogy nyíltan kritizálni kezdte a kiskorúak nemátalakító műtétjét korlátozó államokat. Az orvostársadalom másik fele viszont úgy véli: pusztán anyagi megfontolásokról van szó, és nem jogokról.

Megnyitja kapuit Új-Mexikóban a Sátán Templomának klinikája. Az intézmény „vallási abortuszra” specializálódik. Ráadásul az új klinika nevével még az amerikai Legfelsőbb Bíróságnak is üzentek.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még a feministák és transzaktivisták hadakozásáról, a vécé perről, a két nem mellett kiálló diákról, valamint a TikTokjával felsülő transznemű tanárról.

Rajta hát!

A brit légierő legújabb sokszínűségi akciójával sikerült 160 fehér férfit diszkriminálni

A brit Királyi Légierőt (Royal Air Force) azzal vádolták meg, hogy 160 fehér férfit diszkriminált a „diverzitásra törekvő célok” elérése érdekében. Tobias Ellwood, a védelmi bizottság elnöke azt mondta a képviselőknek, hogy a légierő korábbi toborzási vezetője azonosította ezeket eseteket, majd tiltakozásul lemondott. Ellwood később elmondta a képviselőknek, hogy Elizabeth Nicholl kapitányt, aki tavaly augusztusban távozott, több nő és etnikai kisebbség besorozásával bízták meg. A 2020 novemberében kezdődött és 2021 márciusáig tartó sokszínűségi programon való munkálkodás közben Nicholl megállapította, hogy számos fehér férfi katonát ért diszkrimináció. A programnak egyébként az volt a feladata, hogy javítsa a sokszínűséget, mivel a Királyi Légierő túlnyomórészt fehér férfiakból áll. Ezért a kormány ígéretet tett arra, hogy 2030-ra a nők arányát 30 százalékra növelik a fegyveres erőkben. Ez viszont azzal járt, hogy megritkult a fehér férfiak aránya, pedig megfeleltek volna a szolgálatnak. Nagyobb sokszínűség, kevesebb alkalmas katona...

Nőjogi aktivisták ellen tiltakoznak az antifasiszták és a transzaktivisták Skóciában

Kellie-Jay Keen skót nőjogi genderellenes aktivista több száz támogatójával vett részt a glasgowi Standing for Women (Kiállás a nőkért) eseményén, amikor megérkezett a rendezvényre egy nagyobb csapat ellentüntető. Keen ellen különböző transzparensekkel készültek a transzaktivista, antifasiszta, valamint a „furry” fétist támogató tiltakozók. A furry olyan szubkultúrát jelöl, amelynek követői az állatokat emberi tulajdonságokkal ruházzák fel, és maguk is állat jelmezekbe bújnak. A baloldali aktivisták olyanokat üvöltöztek, mint „TERF”, azaz „transzkirekesztő radikális feminista”, és mélységesen elítélték a radikális gender-ideológiát. A genderellenesek különféle táblákra írták fel az „üzeneteiket”: ilyen volt például „A férfiak nem nők” és „A gyerekek nem kísérleti patkányok”, valamint „Állítsuk meg a transzcsonkítás és sterilizálás őrületét” feliratok is. Egy másik transzparens, amelyet két nő vitt, arra szólított fel, hogy a nőként azonosított biológiai férfiakat tartsák távol a női börtönöktől, Isla Bryson, egy elítélt kettős nemi erőszaktevő arcát ábrázolva, aki a tárgyalásra várva kezdett nemet változtatni. Az eset nagy port kavart, ugyanis Bryson felesége szerint a szexuális ragadozó kamuzott a hatóságoknak azzal, hogy transzként azonosítja magát és nőkkel együtt lehessen elhelyezni, hogy „könnyebb életet éljen a börtönben”.

 

A nemsemleges vécé „a férfiaknak kedvezett”

Egy amerikai törvényszék megállapította, hogy a helyi városi tanács diszkriminált egy női hivatalnokot a rögtönzött nemi szempontból semleges WC-vel. Karen Millernek azt mondták, táblát kell kitennie a férfi mosdó ajtajára, amikor ő használja. Ahhoz, hogy az egyszemélyes vécéfülkébe jusson, el kellett mennie a piszoár mellett. Még arra is várnia kellett, hogy biztosítsanak neki egy egészségügyi kukát. A felsoroltak miatt James Tayler bíró úgy vélte, hogy Millernek nem biztosítottak megfelelő felszerelést, és nagyban fennállt a veszélye annak, hogy egy férfival találkozik a helyiségben. A bíró hozzátette: annak a veszélye, hogy egy nő férfi vizeldét használ, nyilvánvalóan nem egyenlő azzal a kockázattal, ha férfi egy másik férfit lát a piszoár mellett. A héten közzétett ítéletet azonnal felkapták a nőjogi aktivisták, akik elmondták, hogy ez az ügy ébresztő lehet a munkáltatóknak és a szolgáltatóknak, akik úgy tűnik, elfelejtették, hogy a legtöbb ember szívesebben használ olyan vécét, ahol csak a saját nemével találkozhat.

 

Drag show lesz a Star Wars ünnepségen

A Csillagok háborúja sem úszta meg a woke őrületet, ugyanis ellentmondásos hírek láttak napvilágot a közelgő „Star Wars Celebration” esemény kapcsán. A Walt Disney Company által jóváhagyott hivatalos Star Wars-rajongói találkozóról ugyanis bejelentették, hogy az eseményen egy „Star Wars is a DRAG!” című, 6 éves és annál idősebb gyerekeknek szóló panelt rendeznek. A hivatalos panel leírása, a That Gay Jedi Twittere szerint így szól: „A drag hosszú és gazdag története a világot szórakoztatással, kultúrával, politikai akciókkal és még sok mással is megtisztelte. Nem csoda hát, hogy napjainkra ez a művészeti forma olyan kulturális jelentőséget ért el, hogy a drag előadás igazságai mindennapi életünk számtalan aspektusát áthatják...beleértve a Star Wars-t is!”. Nem mindenki volt elragadtatva a bejelentéstől, a népszerű YouTuber, Mr. H Reviews így kommentálta: „Ez egyszerűen teljesen helytelen. A Star Wars gyerekeknek való.”

 

Plasztikai sebészek küzdenek a nemváltó műtétek legalizálásáért

A Daily Calleren jelent meg egy összefoglaló írás, melyben az Amerikai Plasztikai Sebészek Társasága (ASPS) „munkásságát” taglalják. Az oldal beszámolt arról, hogy az ASPS már évek óta harcol a kiskorúak nemváltoztató műtétjét tiltó állami törvények ellen. A Daily Caller által megszerzett e-mailek alapján az érdekvédelmi csoport aktívan ellenzi a kiskorúak nemátalakító műtétjét korlátozó jogszabályokat Missouriban, Montanában, Alabamában és Pennsylvaniában. Az oldal emlékeztet: az ASPS nagyon jól profitál a transzneműség „előretöréséből”. Egyben a szervezet arra használja befolyásosát, hogy az amúgy rengeteg kockázattal járó beavatkozásokat biztonságosnak adja el. „Nem kérdés, hogy az anyagi juttatások szerepet játszanak a nemi hovatartozást megerősítő ellátás elfogadásában. A kórházak és az orvosok jelentős bevételre tesznek szert biztosítóktól vagy a pácinesektől, amikor a gyerekek belépnek az átváltási protokollokba” - mondta a Daily Caller News Foundationnek Dr. Stanley Goldfarb, a Do No Harm nevű orvosi szervezet vezetője. A nemi átalakító műtétek piacának értéke 2019-ben 1,9 milliárd dollár volt, és az előrejelzések szerint 2023-ra 5 milliárd dollárra emelkedik a Grand View Research szerint.
Kirúgták a tanulót, mert azt mondta: csak két nem van

Egy ontariói diákot az év hátralévő részére kizártak az iskolájából, mert azt állította, hogy csak két nem létezik. Az iskola szerint jelenléte károsan hatna a transznemű diákok fizikai és mentális jólétére. A 16 éves Josh Alexander tavaly november óta nem járhat az Ontario állambeli Renfrewban található Szent József Katolikus Gimnáziumba, miután tavaly novemberben tüntetést szervezett a nőnemű diákok egynemű mosdókhoz való joga mellett. Alexander egy jogi órán tartott beszélgetés során is hangot adott annak a meggyőződésének, hogy csak két megváltoztathatatlan nem létezik. Alexander a Post Millennialnak elmondta, szeretné, ha lehetősége lenne eloszlatni a róla elterjedt pletykákat. „Néhányan azt állítják, hogy erőszakos terveket szövögettem, vagy hogy ez egy transzellenes tüntetés volt, holott egyik sem volt igazából így. Egyszerűen csak azt akartam, hogy a férfiakat távolítsák el a női mosdókból, függetlenül az identitásuktól. Ez az egész ügy nem az identitásról szól. Hanem a biológiáról és az erkölcsről” - mondta a portálnak a diák.Klinikát nyit a Sátán Temploma

A Sátán Temploma egészségügyi klinikát nyit Új-Mexikóban, hogy „ingyenes vallási gyógyszeres abortuszt” biztosítson. A létesítmény a „Samuel Alito anyukájának sátáni abortuszklinikája” nevet kapta, gúnyolódva Samuel Alito legfelsőbb bírósági bírónőn, aki a Roe kontra Wade ítéletet hatályon kívül helyező vélemény szerzője volt. Az új-mexikói létesítményt engedéllyel rendelkező egészségügyi személyzet fogja működtetni, és a szolgáltatásait az állam azon lakosai számára teszi elérhetővé, akik legalább 17 évesek, legfeljebb 11 hetes terhesek és orvosilag jogosultak az abortuszra. A Roe kontra Wade ítéletet megfordító döntés volt az, amely kimondta, hogy az Egyesült Államok alkotmánya nem biztosít jogot az abortuszra.Saját, trágár TikTok fiókját promózta a transz tanár

Egy Maine állambeli transznemű helyettesítő tanárt állítólag azért rúgtak ki, mert megosztotta a diákjaival a trágár TikTok-fiókját. A tanár, Lydia Lamere a Maine állambeli Portlandben található King Middle Schoolban tanított, egészen addig, amíg az iskola tisztviselői tudomást nem szereztek arról, hogy megosztotta TikTokját a diákokkal. A tanár az egyik TikTok-posztban állítólag leírta, hogy a COVID-járvány idején hormonpótló kezelésbe kezdett. Egy másik videóban provokatívan pózolt egy fürdőszobatükör előtt, csak egy törölközőt viselve. Posztjaiban Lamere mindezen kívül a „kinkről”, vagyis szexuális fétisekről, szexuális pozíciókról és más, a BDSM-kultúrával kapcsolatos kifejezésekről beszélt. Lamere azóta letörölte TikTok-fiókját, bár a Maine Wire szerint több diák is letöltötte az összes tartalmat. A King Middle School igazgatója, Caitlin LeClair végül január 19-én értesült a TikTok-videókról. Egy nappal később bejelentette, hogy Lamere-t kirúgták. A tanár biológiai férfi, és a Chris Lamere, Lydia Moon, Clodagh Moon, valamint a Clodagh Lamere neveket használta. Ráadásul az évek során volt már bináris, transznemű nő és transznemű leszbikus identitású is.