A legfrissebb statisztikai adatok alapján kijelenthető: Magyarországon továbbra is a 2. legolcsóbb a villamosenergia és a gáz ára Európában!

Ugyan a baloldal és a baloldal propagandamédiája minden áldott nap hazudik a magyaroknak, a hazugság mégsem győzheti le az igazat: a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal friss összehasonlító statisztikai adatai pontosan megmutatják nekünk, hogy mi, magyarok fizetjük az egyik legkevesebbet az energiáért.

A bécsi áramár a hazainak a négy és félszerese, a berlini az ötszöröse, a római pedig öt és félszerese. Ugyanígy a földgázért Varsóban a két és félszeresét, Brüsszelben a hatszorosát, Berlinben a nyolc és félszeresét, míg Amszterdamban a tizennégyszeresét kell fizetni, mint idehaza.

Tehát van rezsicsökkentés, és ez védi a magyarokat. Önök pedig ma is azt olvasták a baloldali propagandamédiában, hogy bezzeg nyugaton. Holott ha a propagandasajtóban igazat írnának, akkor ott Önöknek azt kellett volna olvasniuk, hogy bezzeg Magyarországon, bezzeg az Orbán-kormány!