Hűséges olvasóink jól tudják már, hogy a pedofília megnevezés már nem elég komfortos, sőt, kirekesztő. Egy transznemű kutató a könyvében tartózkodott is a kifejezéstől, emiatt pedig rengeteg vádat kapott. Végül kinevezték egy szexuális bántalmazások megelőzésére specializálódott központ munkatársának.


Mindenkinek jól esik kimenni a szabadba. Vagy mégsem? Egy kutatás szerint ugyanis ezt a megállapítás csak a gazdag, fehér emberekről mondható el. Ezért nem állítható biztosan, hogy más rasszúaknak, vagy alacsonyabb jövedelműek számára is jót tesz a túrázás.


Elszabadultak az indulatok az abortuszvita kapcsán az Egyesült Államokban. Egy tüntetésen olyan kiírásokat is lehetett már látni, amiket korábban elképzelhetetlennek hittünk volna. Ezekhez természetesen végtelen trágárság is párosul.

Biden elnök kommunikációs stábja jókora pofont kapott. A Fehér Ház igyekezett menteni az elnököt vakcinaügyben, de végül saját magukat „lőtték lábon”. A Fehér Ház ugyanis Twitteren akkorát füllentett a vakcinák kapcsán, hogy az millióknál kiverte a biztosítékot. 

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még New York polgármesterének vállalhatatlan nyilatkozatáról, a rossz névmások használata miatt feljelentett diákokról, Whoopi Goldberg kirohanásáról, valamint a titkos, középiskolai LMBTQ-klubról is.

Rajta hát!