Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy a művészet egyedül a progresszívek privilégiuma. Be is vetették ezt a csodafegyvert, hogy befolyásolják az amerikai Legfelsőbb Bíróság tagjait az abortusztörvény módosítása kapcsán. Ma már tudjuk, nem jött be.

Lassan már minden hétre jut egy újabb transznemű sportbotrány. Ez a hét sem kivétel, ugyanis egy New York-i gördeszkaversenyen egy 29 éves, magát nőnek valló férfi “fölényesen legyőzte” tinédzserkorú lány ellenfeleit. Gratulálunk!

A drag queenek sérthetetlenek az LMBTQ-közösségben, hiszen ők mindent felvállalnak. Egyikőjükről viszont kiderült, hogy gyermekpornográf anyagokat tölthetett le saját maga „szórakoztatására”.

Azon országok, amelyek a vasfüggöny rossz oldalára kerültek, nagyon is jól tudják, mivel jár a kommunizmus. Persze a nyugati Antifa csoportok fiataljainak fogalmuk sincs erről, és vígan éltetik a becslések szerint százmillió ember haláláért felelős “nagy, bölcs vezérek” neveit.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még a meztelen biciklisekről, a családbarát drag műsorról, a katolikus egyházat ért fenyegetésekről, valamint a fehér férfiakkal való randizás dilemmájáról is.

Nem kímélik a gyerekeket a Pride felvonulások

Múlt heti szemlénkben már beszámoltunk az amerikai Pride felvonulásokon történt extrém esetekről. Ezúttal Seattle-ben sikerült túltolni a biciklit a felvonulóknak, a résztvevők közt ugyanis többen teljesen meztelenül vonultak el a gyerekek előtt.  A felvonulást az amerikai kiscserkészek egy csoportja vezette fel, őket pedig rögtön egy pucéran kerékpározó csoport követett. Néhányukat részben testfestékkel borították be, míg mások úgy döntöttek, hogy semmit sem hagynak a fantáziára, így a "családbarát" rendezvényre érkező gyerekek előtt felfedték nemi szervüket. A botrány azonban nem ebből kerekedett, hanem abból, hogy idén nem engedték meg a rendőrségnek, hogy egyenruhában vegyenek részt a Pride-on. Az ideiglenes rendőrfőnök, valamint a rendvédelmi dolgozók szakszervezetének vezetője is sajtóközleményben támadta a szervezőket. Az, hogy a gyerekek milyen traumának lettek kitéve, nem érdekelte a hatóságokat.