Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy manapság elég könnyen rasszistának bélyegezhetnek valamit, ami korábban teljesen megszokott volt. Az Oregoni Egészségügyi Hatóság egészen odáig ment, hogy a sürgősségi eljárást is fajgyűlölőnek kiáltotta ki.

A Disney továbbra is hozza a formáját. A progresszió egyik zászlóhordozója újabb népszerű Marvel karaktert áldoz fel az LMBTQ-propaganda oltárán.

Az egyre jobban terjedő nemváltás veszélyeiről nem ildomos beszélni a balliberális világban. Egy tanár ennek ellenére figyelmeztetni próbálta transznemű diákját, hogy nagyon fontolja meg a nemváltást, mivel az visszafordíthatatlanul megváltoztatja életét. A pedagógust végül emiatt megbüntették.

Bajba került az LMBT-közösség Londonban! Méghozzá amiatt, mert egy queer szexbarlang bezárja kapuit az angol fővárosban. Persze az LMBTQ-közösség rögtön állami homofóbiát vél felfedezni emögött a “gaztett” mögött.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még az abortuszpártiak kirohanásáról, a szexuális szlenget oktató tanárról, New York állam abortuszpárti törekvéseiről, és a demokraták homoszexuálisokat védő törvényjavaslatáról.

Rajta hát!
A sürgősségi eljárás rasszista

Az Oregoni Egészségügyi Hatóság meglepő ok miatt utasította vissza a partnerszerveivel való megbeszélést. Az iroda programmenedzsere azzal az indoklással halasztotta el a találkozót, hogy „a sürgősség a fehér felsőbbrendűség értéke.” A hivatalos indoklás így fogalmaz: „A sürgősséget egy fehér felsőbbrendűségi értéknek véljük, amely az átgondoltabb munka útjába állhat, és erre a dinamikára szeretnénk odafigyelni. Ezért egy későbbi időpontban felkeressük Önöket, hogy új időpontot tűzzünk ki.” Tehát, aki siet egy probléma vagy ügy megoldásával, az rasszista.
Jön az első homoszexuális pókember!

A Disney „áldásos” befolyása a Marvel univerzumát sem kíméli. A közelgő Edge of Spider-Verse #5-ben ugyanis bemutatkozik az első homoszexuális Pókember. Az alkotó, Steve Foxe a karaktert Web-Weaverre keresztelte, és megosztott róla egy fotót Twitteren. Foxe hangsúlyozta, hogy Weaver nem képes valamennyi homoszexuális képviseletére, hiszen ezt egy karakter sem teheti meg, de „félelmetesen nőies identitása központi szerepet játszik abban, hogy kicsoda.” A képregény szeptemberben jelenik meg a Marveltől.


Eldurvultak az abortuszpárti tüntetések

Egyre kirívóbb esetek látnak napvilágot az amerikai abortuszpárti tüntetésekről. Az egyik demonstráció résztvevője agresszívan nekiesett a konzervatív Turning Point USA munkatársainak, Drew Hernandeznek és operatőrének. A dühös tüntető körülbelül a riporter arcához ment és azt üvöltötte: „Mocskosul imádok bábákat gyilkolni!” Később megtámadta a stábot, az esetről pedig videó is készült. Az abortuszpárti tüntetések országszerte erőszakba torkollanak. Legutóbb Los Angelesben az Antifa egyik tagja házi készítésű lángszóróval támadta meg a rendőröket egy demonstráción.Szexuális szlenget tanítottak a gyerekeknek

New York államban újabb tanárról derült ki, hogy a szexualitással kapcsolatos dolgokat, többek közt trágár szleng kifejezéseket tanít diákjainak. A szülők felháborodása ellenére az iskola kiáll oktatója mellett. A Croton-Harmon Középiskola közleményében azt mondták, hogy kiállnak a "szexuális felvilágosító óra" mellett. Az iskola szerint a 10. osztályos diákoknak „meg kell beszélniük ezeket a szexuális kifejezéseket.” Hozzáteszik, hogy az ehhez hasonló tanulási tapasztalatok fontosak a diákjaik számára. Az esetet Rob Astorino, New York állam republikánus kormányzójelöltje tárta fel, mikor a Twitteren közzétette a vulgáris szavakat tartalmazó iskolai táblát. New York állam vezetése nem először terjeszti az LMBTQ-propagandát az iskolások között. Márciusban a New York-i Oktatási Minisztérium a Gender Queer című pornográf könyvet népszerűsítette.Fegyelmit kapott, mert felhívta a figyelmet a nemváltás veszélyeire