Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy Biden elnök kormánya nem ismer lehetetlent, főleg, ha a progresszióról van szó. Most a “kutyus klub” tagjaként ismert transznemű helyettes államtitkáráról derült ki, hogy korábban egy homoszexuális prostitúcióval foglalkozó illegális weboldat védett a szövetségiektől.

A kritikai fajelmélet kritikus pontot ért el az Egyesült Államokban. Most egy iskola színes bőrű igazgatója döntött úgy, hogy megszabadul a fehér alkalmazottaktól. Csakhogy helyükre képzetlen emberek kerültek, és az oktatás színvonala hanyatlásnak indult.

Az abortuszszabályozás körüli vita nem akar csillapodni a tengerentúlon, és egyre drasztikusabb megnyilvánulások kerülnek napvilágra. Legutóbb már egy amerikai katonanő azt közölte: ezt a hazát ő már nem tudja becsülettel szolgálni, eskü ide vagy oda.

Ellen, akarjuk mondani Elliot Page átváltozása az LMBTQ-közösség egyik nagy csodája. A Twitteren most 45 percig mégis lehetett használni a színész “holtnevét”. Ezt sajnos a progresszív élharcosok gyűlöletkeltőnek találták.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még a szélsőjobboldalinak titulált latinókról, a diákkal félrelépő iskolai tanácsadóról, a First Ladyt kritizáló katonatisztről, valamint az amerikai tanárszakszervezet lebukásáról.

Rajta hát!Ami konzervatív, az szélsőjobboldali!

Erős hangnemben kritizálta a balliberális New York Times Texas állam republikánus képviselőit. A cikk szerzője, Jennifer Medina Flores, egy texasi „szélsőjobboldali latina" mozgalom részének nevezi Mayra Flores, Monica De La Cruz és Cassy Garcia kongresszusi képviselőjelölteket, akiket etnikai hovatartozásuk, valamint „a bevándorlással, a 2020-as választásokkal és az abortusszal kapcsolatos jobboldali nézeteik" miatt vett egy kalap alá. Az újságíró vádjaira Mayra Flores reagált a Twitteren: „Meglep, hogy mivel az én értékeim Istenben, a családban és a hazában gyökereznek, a liberális média magára veszi, hogy megtámadjon és szélsőjobboldalinak bélyegezzen.” Flores, aki a múlt hónapban nyerte meg a választásokat egy hagyományosan demokrata, spanyol többségű körzetben, azt mondta, hogy a lapot a "politikai hatalom" motiválja, és semmit nem tud róla vagy a kultúrájáról. „Nem támogatnak minket, bevándorlókat, csak politikai hatalomszerzésre használnak minket, és nem törődnek a jólétünkkel. Én most itt vagyok, és nem fogom hagyni, hogy továbbra is kihasználják a népemet. A NYT semmit sem tud rólam vagy a kultúránkról" - mondta a Fox Newsnak adott nyilatkozatában Flores.


Pokollá tette saját iskoláját az igazgató