Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy a szexuális felvilágosítást a végtelenségig kell fokozni. Egy nemrég megjelent könyv azonban átlépett egy olyan határt “tanácsával”, ami mindenkinél kiverte a biztosítékot.

A nemsemleges névmások használata erősebb, mint a Szentírás, legalábbis a progresszívek szerint. Egy ír tanár viszont pont fordítva gondolja, és számára fontosabb volt vallási meggyőződése, minthogy “ők” névmással szólítson meg egy gyereket. Emiatt a bíróságon találta magát.

Los Angeles maga a progresszív álomvilág, ha az LMBTQ-ügyekről van szó. A város odáig jutott, hogy már állami iskolákban hirdetik a gyerekeknek, hogyan tudnak csatlakozni „szivárványos” klubokhoz. 

Egy orvosi egyetemre jelentkezőtől elvárhatnánk, hogy érdekelje a biológia és a kémia. Az Egyesült Államokban azonban már sokkal fontosabb, hogy a jelentkezők ideológiailag képzettek legyenek, és persze gondolkodásuk illeszkedjen a liberális mainstreamhez.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még a zűrös új-zélandi házaspárról, Biden “túl fehér” tanácsadóiról, egy meghurcolt lelkészről, valamint a pénzdugdosós transzvesztita buliról. 

Rajta hát!

Nézd meg, hogyan szeretkeznek anyuék

Nem mindennapi “tanácsot” ad egy szexuális felvilágosító könyv. Konkrétan azt javasolja a szülőknek, hogy hívják be kisgyermekeiket az ágyba, és nézessék velük végig, amint szexuális kapcsolatot létesítenek. A "Szexuális nevelés 8-12 éveseknek: gyerekkönyv jó szülőknek" című könyvet, amelyet állítólag Ana Leblanc írt, eltávolították az Amazonról, miután több tucat egycsillagos értékelés és hozzászólás érkezett olyan olvasóktól, akiket zavart a könyv tartalma.  A szerző így indokolja meg “ajánlását”: „A gyermeket fokozatosan kell bevezetni a szeretkezés hétköznapi mechanizmusába, és hagyni kell, hogy belépjen a szülők szeretetkörébe, ahelyett, hogy teljesen kizárják, és hagyják, hogy azon töprengjen, hogyan csinálja apu és anyu." A szerző a szoptatós anyáknak is ad tanácsokat: „Az anyának nyugodtan kell szoptatnia a gyermekét, miközben a férje szeretkezik vele.”Rájuk szóltak: „Ne szexszeljenek a gyerekek előtt!”

Egy szabadelvű pár mindennapjai miatt kellett lépnie a bíróságnak Új-Zélandon. Egy két kisgyermeket részmunkaidőben gondozó házaspárt arra köteleztek ugyanis, hogy ne tegyék ki a gyerekeket a szexnek és a poliamor életmódjuknak, miután aggályok merültek fel a gyerekek lelki egészsége kapcsán. A 9 éves Valerie-t azon kapták, hogy szexjátékokat imitál babáin, míg a 4 éves Lucasnak vizelettartási gondjai lettek. Kiderült, hogy a felügyeletet ellátó házaspár, Carl és Judith Blake a nyitott nappalijukban szexeltek másokkal, amikor a gyerekek otthon voltak, és durván beszéltek előttük a szexről. A gyerekek valódi szülei szerint gyermekeik pszichológiai bántalmazást szenvedtek el a poliamor pár felügyelete alatt. A bemutatott bizonyítékok alapján az új-zélandi családügyi bíróság arra kötelezte a Blake házaspárt, hogy hagyjanak fel eddigi életmódjukkal, de legalábbis óvják meg ennek látványától a gyerekeket.
Nem használta a gendersemeleges névmásokat, börtönbe zárták

Írországban a bíróság megsértése miatt börtönbe zártak egy tanárt, aki nem volt hajlandó nemsemleges névmást használni egy transznemű diákja megszólítására. Enoch Burke evangélikus keresztényt a Co Westmeath-i Wilson's Hospital School fizetett felfüggesztéssel sújtotta, mert nem volt hajlandó a diákot "ők” névmással szólítani. Később börtönbe került, mert megszegte a bírósági határozatot, miszerint nem mehet vissza az iskolába, és nem is próbálhat ott tanítani. A bíró közölte a történelem és német szakos tanárral, hogy addig kell börtönben maradnia, amíg bele nem egyezik a végzés feltételeinek betartásába. Burke azt mondta: „A transzneműség ellenkezik a keresztény hitemmel. Ellentétes a Szentírással, ellentétes az írországi egyház és az iskolám erkölcsével.” Hozzátette: „Őrültség, hogy ebből a tárgyalóteremből egy börtönbe vezetnek, de nem fogom feladni keresztény hitemet.”
Biden is hibázhat: nem küzd eléggé a sokszínűségért

Nem várt kritika érte Joe Biden amerikai elnököt. A demokrata vezető liberális körökből kapott erős bírálatot, mert az egyik tanácsadócsoportja csak fehérekből állt. Biden szeptember 1-jén arról beszélt, hogy veszélyben van a demokrácia, és beszéde előtt egyeztett egy történészekből és egy újságíróból álló csapattal, melynek tagjai: Sean Wilentz, a Princeton Egyetem történésze, Allida Black, a Virginiai Egyetem történésze, Michael Beschloss és Jon Meacham elnöki történészek, akik közül utóbbi alkalmanként Biden beszédírója is, valamint Anne Applebaum újságíró, az Atlantic munkatársa. Biden döntése miatt rengeteg kritikát kapott a liberális sajtó munkatársaitól. Jelani Cobb, a New Yorker újságírója úgy fogalmaz: „Ha nem vizsgáljuk meg, hogyan halt meg a demokrácia a színes bőrűek számára ebben az országban, akkor nem vesszük észre, hogy a szabadság nem egy nagy, bombasztikus pillanatban, hanem folyamatosan, lassan halványul el.” Szerinte Biden lépése épp az ellenkező üzentet váltotta ki, és nem a demokrácia megmentését szimbolizálta, hanem a polgárháború előtti állapotokhoz való visszatérést. Magyarán nem a demokrácia haldoklik, hanem túl fehérek a tanácsadók.

Texasban jól fizet a transzvesztita előadás a családbarát LMBTQ-rendezvényen

Szüleik biztatására kisgyerekek dugdosták a dollárokat a színpadon lejtő, tüllszoknyában tipegő, parókás férfiak kezébe. A texasi San Marcos városban rendszeresen megtartott SMTX Pride alapvetően az LMBTQ-közösség elleni diszkriminációra kívánja felhívni a figyelmet – mindezt családbarátnak mondott rendezvényeken. A szeptember második szombatján tartott SMTX Pride esemény fő attrakciója a transzvesztita show volt, ahol szülők és gyermekeik együtt nézhették a nőimitáló művészek színpadi előadását. Az amúgy visszafogottnak mondható performansz egy pontján a transzvesztita színpadmester a közönséghez fordult: „Szeretitek a transzi táncosokat?” A tömeg lelkesedő válaszát hallva pedig folyatta: „Tudjátok mit szeretnek a transzi táncosok? A pénzt és a figyelmet!” Később hozzátette: „Néhányan közületek gyerekek, még túl fiatalok vagytok ahhoz, hogy dolgozzatok. De tudom, hogy a szüleiteknél lapul egy kis pénz!” A szülőknek nem is kellett több biztatás - a show alatt a színpad előtt több alkalommal lehetett látni, ahogy bankjegykötegeket nyomnak csemetéik kezébe, majd arra buzdították őket, hogy maguk adják át a pénzt táncosoknak. Az előadóművészek pedig készségesen elfogadták az „adományokat”. Történt mindez az Egyesült Államok Hays Megyei Bíróságának épülete előtt.

Szivárványos büszkeség klubokba invitálják a gyerekeket Los Angeles-i állami iskolák