Hűséges olvasóink jól tudhatják már, hogy a Netflix töretlenül befutó akar lenni az LMBTQ-őrület versenyében. Emiatt mondjuk rengeteg előfizetőt veszítettek már, de még ez sem gátolta meg a szolgáltatót abban, hogy újabb bakit kövessen el a politikai korrektség jegyében.

Ha valamit ellopnak tőlünk, azt jelentjük a rendőrségen - legalábbis eddig így tudtuk. Mindazonáltal a San Franciscó-i Kerékpár Szövetség már nem javasolja ezt. Szerintük a rendőrök alapvetően rasszisták, ezért inkább fontoljuk meg, hogy bejelentsük-e, ha ellopták a bringánkat.

Sajnos az USA-ban valóságos iparág épült a fiatalkorúak nemváltására, és ez mostanra már az orvosi etika határait feszegeti. Egy philadelphiai gyerekorvos például már úgy ír fel pubertásgátló gyógyszereket 8 éves kortól, hogy tudvalevő, azok kognitív rendellenességeket okozhatnak.

Egy újabb film-klasszikus került az LMBTQ-mozgalom hálójába. Ezúttal az 1939-es Óz, a csodák csodája néz szembe egy befogadást hirdető új verzióval. Annyit elárulhatunk, hogy hetero karakterekkel nem nagyon terveznek a kreatív alkotók.

E heti PC-szemlénkben olvashatnak még republikánusok üldöztetéséről, az “elfogadó” orvosokról, a Hellraiser queer-kompatibilis újjászületéséről, valamint az amerikai légierő befogadó gyakorlatáról.

Rajta hát!


Túltolta az LMBTQ-t a NetflixIsmét felkavarta a Netflixet az LMBTQ-őrület vihara. Ezúttal egy olyan sorozatra rakta rá az LMBTQ kategória pecsétet, amelynek alig van köze a mássághoz. A szóban forgó minisorozat címe Dahmer. Jeffrey Dahmer történetesen egy sorozatgyilkos volt az Egyesült Államokban: a homoszexuális férfi 1978 és 1991 közt 17 embert gyilkolt meg, áldozatai közt nagy számban voltak – sokszor szintén a saját nemükhöz vonzódó - afroamerikai férfiak. Ezen kívül azonban a sorozatnak semmi köze nincs az LMBTQ-hoz. A felháborodás nem is maradt el, a Twitteren sokan megdöbbentőnek és undorítónak találták a Netflix lépését. Egyesek azonban kiálltak a besorolás mellett, és azt írták: „A Dahmer ügy az LMBTQ történelem fontos része, és az embereknek tudniuk kell, mennyi mindent megúszott.” Ez ebben a formában viszont nem igaz, ugyanis Dahmert 1992-ben tizenhatszoros életfogytiglanra ítéltek, de végül 1994-ben egy rabtársa ölte meg. A Netflix mostanra eltávolította az LMBTQ megjelölést a sorozatról, biztos, ami biztos.
Republikánus volt, ezért halálra gázolta

A republikánusok démonizálása újabb mélypontot ért el. Egy demokrata szavazó ugyanis szándékosan gázolt halálra egy 18 éves fiatalt, történetesen azért, mert a fiú republikánus volt. A 41 éves Shannon Brandt meg volt győződve arról, hogy az áldozat, Cayler Ellingson egy republikánus szélsőséges csoporthoz tartozott, ezért döntött úgy, hogy elgázolja. A fiatal fiú sajnálatos módon belehalt sérüléseibe. A demokrata vezetők szándékos uszítása a republikánusok ellen már évek óta tart. Szeptember elején Joe Biden arról beszélt, hogy a vele egyet nem értő szavazók veszélyt jelentenek az országra. "Donald Trump és maguk a republikánusok olyan szélsőségeket képviselnek, amely köztársaságunk alapjait fenyegeti" - mondta az elnök. Nemrég pedig Hillary Clinton egyenesen a nácikhoz hasonlította Trump támogatóit. Az említett tragédia ellenére a baloldali politikusok továbbra sem törődnek azzal, hogy retorikájukkal csak tovább szítják az erőszakot.


Ellopták a bringád? Hagyd rá, a rendőrök úgyis rasszisták!

Egészen elképesztő “felhívás” jelent meg a San Franciscó-i Kerékpár Szövetség oldalán. A szervezet azt javasolja, hogy mindenki jól fontolja meg, hogy bejelentse-e kerékpárja ellopását a rendőrségnél. Érvelésük szerint ugyanis a San Fransiscó-i rendőrség (SFDP) tagjai meglehetősen rasszisták. Az említett felhívás így szól: „A színes bőrű emberek gyakran szenvednek súlyos vagy adott esetben halálos személyi sérülést a rendőrséggel való interakciók során, így a San Franciscó-i Kerékpár Szövetség 2020-ban úgy döntött, hogy megszünteti a hivatalos kapcsolatot az SFPD-vel. (...) Mindenkit arra bátorítunk, hogy mérlegelje, milyen hatással lehet az emberi életre, ha a rendőrséget bármilyen ügybe bevonja.” A Twitteren fel is kapták a történetet. Az egyik felhasználó arra emlékeztet, hogy maga a San Franciscó-i Kerékpár Szövetség is elismeri, hogy a biciklitolvajok körében felülreprezentáltak színes bőrű elkövetők, viszont ne jelentse fel őket senki, mert akkor bajba kerülhetnek. „Ennek semmi értelme!” - zárul a poszt.
Kognitív zavarok okozása ellenére írt fel pubertásgátlókat egy gyerekorvos

Megrázó videó került fel a Twitterre, melyen a Philadelphiai Gyermekkórház munkatársa, Dr. Zachary McClain beszél a hallgatóknak az általa alkalmazott kezelési módszerekről. Az orvos elmondta, hogy már 8 éves korban pubertásblokkoló gyógyszerekkel kezelik a gyereket, 14 éves kor körül pedig már nemi átalakító műtéteket végeznek. Ami talán még ennél is ijesztőbb, hogy McClain szerint fennáll a lehetősége annak, hogy a kezelés negatívan hathat a gyerekek kognitív fejlődésére. Az orvos elismerte, hogy az alkalmazott gyógyszerek olyan hormonokat blokkolhatnak a gyermekek szervezetében, melyek a limbikus rendszer megfelelő fejlődéséért felelnek. Az agy ezen része felelős a túlélési viselkedések kialakulásáért. Olyan ösztönök tartoznak ide, mint a táplálkozás, a szaporodás vagy a harc és menekülési reakciók.